Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Εκτoς απο τα καvαλια, θα μας τα σπαζoυν τωρα και με μnvυματα στο κιvnτο για να μπoλιαστoυμε....

Θα στέλνουν καθημερινά SMS στα κινητά 450.000 ανεμβολίαστων...

Τα οποια μηνυματα,  φυσικα εμεις θα τα πληρωνουμε...



Ψυχαναγκασμός ή ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, είναι μια κατάσταση εκδήλωσης αγχώδους δράσης, που αντανακλά επάνω σε επαναλαμβανόμενες κινήσεις, πράξεις ή συναισθήματα

Οι άνθρωποι είναι ΜΟΥΡΛΟΙ....

Για το απόλυτο δέσιμο και μπαγλάρωμα, δεν πάει άλλο...

Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και καθημερινά θα στέλνονται μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα 450.000 ανεμβολίαστων μέχρι να νοσήσουν ή να εμβολιαστούν, σύμφωνα με το κυβερνητικό κανάλι του ΣΚΑΙ.

Τα προσωπικά δεδομένα παραχωρήθηκαν από την πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ.

Κάθε μέρα οι ανεμβολίαστοι θα λαμβάνουν διαφορετικό sms, μέχρι να τους σπάσουν τα νεύρα και, όχι να εμβολιαστούν, αλλά… να σπάσουν το κινητό τους!

Παράλληλα, μηνύματα έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν και οι άνω των 50 ετών για να κλείσουν ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.