Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Γι αυτo και δεν τoλμnσε να υπoβαλει μnνυσn ο Ακαταδiωκτoς Βασιλακoπoυλος....(Βpωμαει και ζεχvει η ιστoρια του)

Προφανως επειδη ειναι ακαταδιωκτος, δεν μπορει ο Ιδιοκτητης της Ταβερνας να τον μηνυσει...

Και πολυ πιθανον να αρχισε παρομοια κολπα με τον Μενιο, για να του δωσουν Αστυνομικους να τον φυλανε...



Τη δική του εκδοχή δίνει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην Καλαμπάκα, όπου ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, πράγματι μία παρέα πνευμονολόγων μετέβη στην ταβέρνα του για φαγητό...



Το τραπέζι είχε κλείσει μία φαρμακευτική εταιρεία, η οποία και είχε διαβεβαιώσει ότι άπαντες ήταν εμβολιασμένοι, γι’ αυτό και δεν ελέγχθηκαν τα πιστοποιητικά τους, όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. 

Ο ίδιος σημειώνει ότι όταν τελείωσαν το φαγητό τους, “συμβούλευσαν” τον ιδιοκτήτη να είναι πιο επιμελής στους ελέγχους. 

Κουβέντα στην κουβέντα και αφού ζητήθηκε από μέρος του προσωπικού να φύγουν, τότε στην έξοδο του καταστήματος έγινε μία φασαρία μεταξύ του κ. Βασιλακόπουλου και του ιδιοκτήτη του καταστήματος, σύμφωνα με την εκδοχή του τελευταίου. 

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που μετέβη στον χώρο και έκανε ελέγχους στους θαμώνες του εστιατορίου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν όλοι εμβολιασμένοι.

Απολαυστε τον εδω στην εκπομπη της Αννιτας που αναζητα γυναικα...


Αυτο ειναι το επιπεδο του...




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.