Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Οι δοκιμές σε 7 πανεπιστήμια των ΗΠΑ, έδειξαν ότι δεν έχουν κορωναιο, αλλά απλώς στατιστικά στοιχεία της γρίπης...

Το CDC κατηγορήθηκε για μαζική απάτη: Οι δοκιμές σε 7 πανεπιστήμια ΟΛΩΝ των ερωτηθέντων έδειξαν ότι δεν έχουν Covid, αλλά απλώς στατιστικά στοιχεία της γρίπης A ή B - RIVM και ΕΕ: Η «Corona» σχεδόν εξαφανίστηκε, ακόμη και υπό θνησιμότητα...



«Τα εργαστήρια των ΗΠΑ δεν μπορούν να βρουν το Covid-19 σε 1.500 θετικά τεστ»

Ένας κλινικός επιστήμονας και ανοσολόγος-ιολόγος σε ένα εργαστήριο στη νότια Καλιφόρνια λέει ότι, μαζί με συναδέλφους από 7 πανεπιστήμια, μηνύει το CDC για μαζική απάτη. Ο λόγος: Το Covid-19 δεν μπορούσε να βρεθεί σε ένα από τα 1.500 δείγματα «θετικών» δοκιμασμένων ατόμων. ΟΛΑ τα άτομα μόλις αποδείχτηκαν να έχουν γρίπη Α, και σε μικρότερο βαθμό τη γρίπη Β. Αυτό συμβαδίζει με τα προηγούμενα ευρήματα άλλων επιστημόνων, τα οποία έχουμε αναφέρει πολλές φορές.

Δρ. Derek Knauss: «Όταν η εργαστηριακή μου ομάδα και εγώ υποβάλαμε τα 1500 υποτιθέμενα θετικά δείγματα Covid-19 στα αξιώματα του Koch και τα τοποθετήσαμε κάτω από ένα SEM (ηλεκτρονικό μικροσκόπιο), δεν βρήκαμε Covid και στα 1500 δείγματα. Διαπιστώσαμε ότι και τα 1500 δείγματα ήταν κυρίως η γρίπη Α, και κάποια γρίπη Β, αλλά όχι μια μεμονωμένη περίπτωση του Covid. Δεν χρησιμοποιήσαμε τη δοκιμή bulls *** PCR. 

Ο Covid δεν ανακαλύφθηκε κάποτε σε 7 πανεπιστήμια

«Όταν στείλαμε τα υπόλοιπα δείγματα στο Στάνφορντ, στο Κορνέλ, και σε μερικά από τα εργαστήρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, βρήκαν το ίδιο αποτέλεσμα: ΟΧΙ ΚΑΛΥΨΗ. Βρήκαν τη γρίπη Α και Β. Στη συνέχεια, όλοι ζητήσαμε από το CDC βιώσιμα δείγματα από το Covid. Το CDC είπε ότι δεν μπορούν να τους δώσουν επειδή δεν έχουν αυτά τα δείγματα. "

«Ως εκ τούτου, καταλήξαμε στο σταθερό συμπέρασμα μέσω όλων των ερευνητικών και εργαστηριακών εργασιών μας ότι το Covid-19 είναι φανταστικό. Η γρίπη μόνο «Covid» ονομάζεται και οι περισσότεροι από τους 225.000 θανάτους ήταν από συννοσηρότητα, όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος, ο διαβήτης, το εμφύσημα, κλπ .. Πήραν τη γρίπη με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό τους σύστημα να αποδυναμωθεί περαιτέρω, και πέθαναν.»

«Αυτός ο ιός είναι πλασματικός»

«Πρέπει ακόμα να βρω ένα βιώσιμο δείγμα με το Covid-19 για να δουλέψω. Εμείς, που πραγματοποιήσαμε το εργαστηριακό τεστ με αυτά τα 1500 δείγματα στα 7 πανεπιστήμια, κάνουμε μήνυση στο CDC για απάτη Covid-19. Το CDC δεν μας έστειλε ακόμη ένα βιώσιμο, απομονωμένο και καθαρό δείγμα Covid-19. Αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν, τότε λέω ότι δεν υπάρχει Covid-19. Είναι φανταστικό . "

Οι τέσσερις ερευνητικές εργασίες που περιγράφουν τα εκχυλίσματα γονιδιώματος του ιού Covid-19 δεν κατάφεραν ποτέ να απομονώσουν και να καθαρίσουν τα δείγματα. Και οι τέσσερις εργασίες περιγράφουν μόνο μικρά κομμάτια RNA που έχουν μήκος μόνο 37 έως 40 ζεύγη βάσεων. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ. Ένα ιικό γονιδίωμα έχει συνήθως 30.000 έως 40.000 ζεύγη βάσεων. "

Τώρα που το Covid-19 υποτίθεται ότι είναι τόσο τρομακτικό παντού, και δεν μπορεί κανένα εργαστήριο στον κόσμο να απομονωθεί και να εξαγνιστεί εντελώς αυτός ο ιός; Αυτό συμβαίνει επειδή δεν βρήκαν ποτέ τον ιό. Το μόνο που ανακάλυψαν ήταν μικροσκοπικά κομμάτια RNA που δεν ταυτοποιήθηκαν ούτως ή άλλως. Έτσι αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι μια άλλη παραλλαγή της γρίπης, όπως κάθε χρόνο. Το Covid-19 δεν υπάρχει και είναι φανταστικό. "

«Πιστεύω ότι η Κίνα και οι παγκοσμιοποιητές δημιούργησαν αυτό τη φάρσα Covid (η γρίπη που μεταμφιέζεται ως νέος ιός) για να δημιουργήσουν παγκόσμια τυραννία και ένα ολοκληρωτικό κράτος αστυνομικού ελέγχου. Αυτή η ίντριγκα (επίσης) περιελάμβανε μαζική εκλογική απάτη για την ανατροπή του Τραμπ ». 

Το ίδιο το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει αναγνωρίσιμο ιό

Βαθιά κρυμμένο σε επίσημο έγγραφο για το Covid-19  το CDC παραδέχτηκε ανοιχτά το καλοκαίρι του 2020 ότι δεν έχει μετρήσιμο ιό: «Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ποσοτικά (= μετρημένα) απομονωμένα αντικείμενα ιών από το 2019-nCoV .. . " (σελίδα 39 του" CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel (13 July) με άλλα λόγια, το CDC θα μπορούσε να είναι μία από τις κορυφαίες ιατρικές αρχές στον κόσμο χωρίς στοιχεία ιός, και αυτό δεν είναι ακόμη δυνατό .

Σχετικά με τη δοκιμή PCR, η οποία είχε ακυρωθεί επιστημονικά εντελώς για το σκοπό αυτό, αλλά ακόμα ξεδιάντροπα γίνεται κατάχρηση στις Κάτω Χώρες, το CDC έγραψε υπό τον τίτλο «περιορισμών»:» Η ανίχνευση του RNA του ιού δεν μπορεί να αποδείξει την παρουσία ενός μολυσματικού ιού ή ότι 2019 -nCoV είναι η αιτία των κλινικών συμπτωμάτων. " Και εκτός αυτού, "Αυτό το τεστ δεν μπορεί να αποκλείσει άλλες ασθένειες που προκαλούνται από άλλα βακτηριακά ή ιικά παθογόνα."

Με άλλα λόγια: Δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι οι άνθρωποι που αρρωσταίνουν και νοσηλεύονται, και μερικές φορές πεθαίνουν, έχουν αρρωστήσει με ένα νέο κορονοϊό που ονομάζεται SARS-CoV-2, ούτε μπορούμε να αποδείξουμε ότι έχουν ως αποτέλεσμα μια νέα ασθένεια » Covid19 '. Θα μπορούσε εξίσου να είναι ένας διαφορετικός ιός και ασθένεια. (Και αφού όλα τα συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένης της σοβαρής πνευμονίας, ταιριάζουν απρόσκοπτα με αυτό που μπορεί ιστορικά να προκαλέσει η γρίπη σε ευάλωτα άτομα ... «αν μοιάζει με πάπια και περπατά σαν πάπια, είναι πάπια». "

Επιβράβευση 225.000 € για την ανίχνευση κορονοϊού

Νωρίτερα φέτος, η γερμανική ομάδα του Samuel Eckert και το Isolate Truth Fund επαίνεσαν μια επιβράβευση τουλάχιστον 225.000 ευρώ για κάθε επιστήμονα που μπορεί να παράσχει αδιάψευστη απόδειξη ότι ο ιός SARS-CoV-2 είναι απομονωμένος και ως εκ τούτου υπάρχει. Επισήμαναν επίσης ότι κανένα εργαστήριο στον κόσμο δεν μπόρεσε να απομονώσει αυτόν τον ιό κορώνας.

Ναι, το ισχυρίζονται οι επιστήμονες συστημάτων, αλλά αυτή η «απομόνωση» αποτελείται μόνο από ένα δείγμα από το ανθρώπινο σώμα, το οποίο είναι μια «σούπα» γεμάτη από διαφορετικούς τύπους κυττάρων, υπολείμματα ιών, βακτηρίων κ.λπ. Με τη βοήθεια (τοξικών) χημικών ουσιών, αναζητούνται μερικά (υπολειπόμενα) σωματίδια που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν έναν ιό που υπήρξε ποτέ ή μπορεί να είναι εκεί, μετά τον οποίο αυτό χαρακτηρίζεται ως «απόδειξη».

Παρά τα 40 αιτήματα WOB, η καναδική ομάδα δεν έλαβε κανένα αποδεικτικό στοιχείο

Στα τέλη Δεκεμβρίου 2020, δώσαμε προσοχή σε μια παρόμοια πρωτοβουλία όπως αυτή στη Γερμανία. Μια ομάδα γύρω από τον Καναδό ερευνητή δημοσιογράφο Christine Massey υπέβαλε έως και 40 αιτήματα WOB σε ιατρικές αρχές παγκοσμίως με το απλό αίτημα για απόδειξη ότι ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί και ως εκ τούτου η ύπαρξή του μπορεί να αποδειχθεί αντικειμενικά. Καμία από τις υπηρεσίες και τις αρχές που ήλθαν σε επαφή δεν μπόρεσε να παράσχει αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία.

«Αδύνατο να αποδειχθεί ότι το SARS-CoV-2 προκαλεί μια ασθένεια που ονομάζεται Covid-19»

Δρ. Ο Tom Cowan, ο Dr. Andrew Kaufman και η Sally Fallon Morell δημοσίευσαν πρόσφατα μια δήλωση σχετικά με τη «συνεχιζόμενη διαμάχη ως προς το εάν ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί ή καθαριστεί. Αλλά με βάση τον επίσημο ορισμό της «απομόνωσης» της Οξφόρδης («το γεγονός αν η κατάσταση της απομόνωσης ή του διαχωρισμού, ο διαχωρισμός από άλλα πράγματα ή άτομα, η απομόνωση»), κοινή λογική, οι νόμοι της λογικής και η επιστήμη απαιτεί από οποιοδήποτε αμερόληπτο άτομο να συμπεράνει ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν έχει απομονωθεί ή καθαριστεί ποτέ. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορεί να δοθεί επιβεβαίωση της ύπαρξης του ιού. "

Οι λογικές και επιστημονικές συνέπειες αυτού του γεγονότος είναι ότι η δομή και η σύνθεση οτιδήποτε δεν μπορεί να αποδειχθεί η ύπαρξή τους, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας, της δομής και της λειτουργίας υποθετικών ακίδων ή άλλων πρωτεϊνών. Η γενετική ακολουθία κάτι που δεν έχει βρεθεί ποτέ δεν μπορεί να είναι γνωστή, ούτε οι «παραλλαγές» (μεταλλάξεις) κάτι που δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει. Είναι επομένως αδύνατο να αποδειχθεί ότι το SARS-CoV-2 προκαλεί μια ασθένεια που ονομάζεται Covid-19 ».

Συνδυασμένη δοκιμή PCR για κορώνα και γρίπη «γιατί δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά»

Η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο, η κινεζική BGI, πρόσφατα ξεκίνησε μια νέα δοκιμή PCR που επιτρέπει ταυτόχρονες δοκιμές για γρίπη Α, Β και κορώνα. Εκτός από το αποδεδειγμένο γεγονός, αναγνωρισμένο από τον Marion Koopmans, ότι ένα τεστ PCR δεν μπορεί να δείξει λοίμωξη με ιό, η εξήγηση του BGI λέει ότι και οι δύο ασθένειες είναι τόσο δύσκολο να διακριθούν μεταξύ τους και ότι επομένως έχουν μόνο μία δοκιμή, περισσότερο από αρκετό. Ίσως δεν υπάρχει καμία διαφορά, είναι το "Covid" απλώς ένα άλλο όνομα για τους "παλιούς αξιόπιστους" ιούς της γρίπης, και αυτό είναι άλλο ένα έξυπνο τέχνασμα μάρκετινγκ;

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν εξαπατηθεί από την προπαγάνδα του φόβου

Με την προπαγάνδα 24/7 από τον κυβερνητικό φόβο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχει πράγματι ένας απειλητικός για τη ζωή ιός που κάνει τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν πολύ πιο γρήγορα και πιο σοβαρά από μια εποχιακή γρίπη. Ωστόσο, το τελευταίο δεν αμφισβητείται επίσης. Η γρίπη Α είναι η κύρια αιτία θανάτου από πνευμονία στον ανεπτυγμένο κόσμο εδώ και χρόνια.

Αλλά στείλτε άτομα που χαρακτηρίζονται ως σοβαροί Covid ασθενείς σε ορισμένες ΜΕΘ σε όλη τη χώρα, βάλτε κάμερες εκεί συνεχώς, δώστε εντολή σε μερικές ομάδες να συζητήσουν μόνο τις χειρότερες περιπτώσεις και έχετε την «τηλεοπτική πανδημία». Πριν από λίγο καιρό, η κυβέρνηση νίκησε το επιχείρημα «το κάνουμε γιατί διαφορετικά η υγειονομική περίθαλψη θα ήταν υπερφορτωμένη» απορρίπτοντας μια προσφορά 400 κλινών IC και προσωπικού, επειδή «αυτό δεν είναι απαραίτητο». (Θα μπορούσε να είναι η πρώτη και μοναδική φορά που η αλήθεια έχει ειπωθεί;)

Φιγούρες RIVM: τίποτα περισσότερο για να ανησυχείτε (αλλά δεν θα γίνει ποτέ ξανά κανονικό)

Τώρα τα επίσημα στοιχεία της RIVM δείχνουν ότι μετά την κανονική χειμερινή αιχμή δεν συμβαίνει τίποτα , και σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΕΕ ( Euro Momo ) είναι ακόμη μεγάλη μεταξύ της θνησιμότητας, η κοινωνία - εάν πραγματικά πήγαινε ένας ιός και η δημόσια υγεία - επιστρέφοντας στο φυσιολογικό να αρχίσουμε να επισκευάζουμε τις τεράστιες ζημιές που υπέστησαν οι κυβερνητικές πολιτικές.

Ωστόσο, όπως γνωρίζετε, αυτό δεν θα γίνει ποτέ ξανά, και αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η προσεκτικά σχεδιασμένη πανδημία φάρσα διεξάγει μια ιδεολογική ατζέντα, την «Μεγάλη Επαναφορά», η οποία στοχεύει να καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας και της οικονομίας της Δύσης και στη συνέχεια θέλει να υποβληθεί σε μια παγκόσμια τεχνοκρατική κομμουνιστική δικτατορία εμβολίων για το κλίμα, στην οποία όλες οι ελευθερίες μας, τα πολιτικά και τα αυτοπροσδιοριστικά μας δικαιώματα έχουν τελειώσει.




πηγη

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.