Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ο Καθηγητής (Σπύρος Ζακυνθινός) που αποχώρησε από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων:«Υπήρχαν πράγματα και καταστάσεις στην επιτροπή που εμένα τουλάχιστον δεν μου άρεσαν και που κατάλαβα»...

 Ζακυνθινός: Υπήρξε παρέμβαση στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων εκ των... έξω

O διακεκριμένος καθηγητής, Σπύρος Ζακυνθινός, που αποχώρησε από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων μίλησε αποκλειστικά στο OPEN TV και κατήγγειλε παρεμβάσεις εκ των... έξω: «Υπήρχαν πράγματα και καταστάσεις στην επιτροπή που εμένα τουλάχιστον δεν μου άρεσαν και που κατάλαβα ότι υπάρχει μια επίδραση εκ των... έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζακυνθινός στη Μαριάννα Γεωργαντή, προσθέτοντας: «Θα μπορούσαμε να έχουμε προλάβει το lockdown. Υπήρχε ένας εφησυχασμός και όχι επαρκής προστασία. Το lockdown είναι μια πράξη απελπισίας».

Ο κ. Ζακυνθινός τόνισε ωστόσο ότι ο ΕΟΔΥ δεν κρύβει στοιχεία, μπορεί όμως όπως λέει να έχουν γίνει αμέλειες. «Δεν πιστεύω ότι ο ΕΟΔΥ έχει διπλά βιβλία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζακυνθινός, αναφέροντας, ωστόσο, ότι θα έπρεπε να γίνονται τεστ σε όλους όσοι έμπαιναν στη χώρα μας γιατί «ο κορονοϊός κάπως μπήκε στη χώρα, κάποιοι τον έφεραν».



Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.