Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ....Εκατονταδες αρρωσταινουν και καποιοι πεθαινουν αμεσως μετα το εμβολιο ! ! ! (Γιαυτο σταματησαν τους εμβολιασμους στην Ελλαδα;)

ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER/BIOTECH...



Δεκατέσσερα άτομα δήλωσαν ότι είχαν αλλεργικές αντιδράσεις όπως φαγούρα και πρήξιμο της γλώσσας και του λαιμού.

Επιπρόσθετα, 26 άτομα υπέφεραν από αυτό που το υπουργείο περιέγραψε ως «νευρολογικά συμπτώματα», ενώ 19 διαμαρτύρονταν για μια έντονη αίσθηση στο χέρι τους.

Σύμφωνα με τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό Kan, υπήρξαν τέσσερις περιπτώσεις όπου άνθρωποι στο Ισραήλ πέθαναν λίγο μετά τη λήψη του εμβολιασμού, αλλά το Υπουργείο Υγείας, ειπε οτι δεν είχαν σχέση με τα εμβόλια




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.