Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Ο Παλιοχαρακτηρας των Σαλονικιων φταιει για την μεταδοση της κορωνογριπης λεει ο Μπουμπουκος ! ! ! (Ελα στην Σαλονικα και θα φας καλα ...)

Στον… παλιοχαρακτήρα των κατοίκων της συμπρωτεύουσας απέδωσε η αναπτυξιακή υπουργάρα μας τα αυξημένα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας την μήνιν της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία απάντησε στον Μπουμπούκο μας με ένα ευγενικό, πλην όμως αρκούντως επιτιμητικό τουίτ. Μαίνεται άραγε κανένας μίνι εμφύλιος μες στο εσωτερικό της ΝΔ ύστερα από τις δηλώσεις του Αδώνιδος;



Επανήλθε δρυμύτατος! Αυτός ο άνθρωπος φαίνεται ότι δεν μπορεί να ελέγξει αποτελεσματικά τον στόμα (αρσ.) του, με συνέπεια ουκ ολίγες φορές να αναγκάζεται να επανέρχεται για να ανακαλέσει, με τα γνωστά «δεν είπα αυτό», «η φράση μου παρεξηγήθηκε», για την περίπτωση τώρα ίσως πει «εγώ αγαπώ τους Θεσσαλονικείς» κλπ κλπ., ίδωμεν. Αυτή τη φορά ωστόσο, σύμφωνα με κακές γλώσσες εκπορευόμενες εκ της Νύμφης του Θερμαϊκού, ήταν υπέρ το δέον προκλητικός και ίσως να μη τη γλιτώσει τόσο εύκολα με ένα «ΜΕΑ CULPA».

Τι ακριβώς συνέβη; Μετά τους πρόσφατους πανηγυρισμούς του για το ότι «η Ελλάδα από πλευράς νεκρών τα πηγαίνει 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο», αλλά και τη φοβερή και τρομερή του ρήση «αν δεν δουν νεκρούς, δεν τηρούν τα μέτρα», ο Μπουμπούκος μας επανήλθε με νέες, ρηξικέλευθες δηλώσεις. Αυτή τη φορά απέδωσε την έξαρση του κορωνοϊού που σημειώνεται στην ευρύτερη περιοχή της συμπρωτεύουσας κατευθείαν στον… χαρακτήρα των Θεσσαλονικέων.

Μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή την Τετάρτη, επέρριψε (για μία ακόμη φορά) τις ευθύνες στους… πολίτες για την τραγική κατάσταση που βιώνει η Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως θα είδατε και στο βίντεο, είπε: «Εάν ετηρούντο τα μέτρα δεν θα είχαμε φτάσει εδώ. Ο λόγος ο κυριότερος που φτάσαμε εδώ είναι γιατί δεν τηρήθηκαν επαρκώς τα μέτρα».

Και σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί τα μέτρα τηρήθηκαν στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη, απάντησε: «Eίναι και θέμα του χαρακτήρα του κόσμου καμιά φορά…».

Και συνέχισε αφηγούμενος ένα δικό του βιωματικό: «Όταν πήγα στην ΔΕΘ με τον κ. Μητσοτάκη θυμάμαι που προσκλήθηκα σε ένα εστιατόριο το βράδυ, μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού. Ήταν κάποιοι βουλευτές που με είχαν καλέσει σε τραπέζι σ’ ένα εστιατόριο.

»Οταν έμπαινα μέσα στο εστιατόριο ήρθε ο ιδιοκτήτης να με καλέσει με χαρά, που πήγε εκεί ο υπουργός στο εστιατόριο (σ.σ.: LOL), αλλά εγώ είδα ξαφνικά σκηνές ο ένας πάνω στον άλλον, σαν να μην υπάρχει COVID, σαν να μην υπάρχει τίποτα.

»Σοκαρισμένος, του λέω “άνθρωπέ μου, πρέπει να σου κλείσουν το μαγαζί, γιατί είστε έτσι;”.

»Περίπου γελώντας, αυτός μου λέει: “Mα έτσι όλοι είμαστε εδώ”. Και σηκώθηκα κι έφυγα, και μάλιστα ειδοποίησα την υπηρεσία λέγοντας: “Ρε παιδιά, κάνετε ελέγχους στη Θεσσαλονίκη;”.

»Ο ένας πάνω στον άλλον κι ήμασταν στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ήταν ο ένας πάνω στον άλλον, ζούσαν σαν να μην υπάρχει COVID. Δεν πίστευαν ότι υπάρχει ο ιός, φαντάζομαι. Tο πιο πιθανό».



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.