Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Μανώλης Κούκουρας-Αλέξανδρος Λουτσαϊ: Αυτα ειναι τα ονοματα των φονιαδων της Ελενης που καποιοι δεν θελουν να αναφερουν ! ! !

Αυτα ειναι τα ονοματα των ρεμαλιων...
Και αν καποιοι δεν θελουν να τα αναφερουν ειναι τουλαχιστον υποπτοι...

Μανώλης Κούκουρας-Αλέξανδρος Λουτσαϊ: Περίμενα πολύ καιρό την απόφαση αυτή. Δυό χρόνια. Για να μπορώ να γράψω την αλήθεια. Να δείξω τα πρόσωπά τους.
Θέλετε δικαιοσύνη; Είδαμε δικαιοσύνη. Όμως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σημαντική και η συνδρομή της δημοσιογραφίας. Που σκοπό και στόχο έχει να ενημερώνει την κοινωνία και να εξυψώνει το “περί δικαίου αίσθημα”.

Περίμενα πολύ καιρό την απόφαση αυτή. Δυο χρόνια. Για να μπορώ να γράψω την αλήθεια. Να δείξω τα πρόσωπά τους. Να γνωρίζει ο κόσμος ποιοί είναι και τί έκαναν. Το έκανα όταν τους συνέλαβαν… το κάνω πλέον και τώρα. Χωρίς κανέναν φόβο αλλά με πίστη σε αυτό που κάνω, σας ενημερώνω σήμερα για τα δυο αυτά μπουμπούκια. Δυο “άντρες” που καθ΄όλη την διάρκεια της δίκης έφτυναν, έκαναν χειρονομίες, ειρωνευόταν δημοσιογράφους και τους γονείς της νεκρής και άφηναν να εννοηθεί ότι η Ελένη “ψαχνόταν”. Κάτι που το δικαστήριο όχι απλά δεν δέχτηκε αλλά αντιθέτως μετά τα όσα επικαλέστηκαν σκλήρυνε κι άλλο την στάση του, μη αποδεχόμενο κανένα ελαφρυντικό.

Ο Ροδίτης από τον Λίνδο που όταν βίασε, βασάνισε, μαχαίρωσε, χτύπησε με το σίδερο στο κεφάλι και πέταξε ζωντανή την Ελένη από τα βράχια στην θάλασσα ήταν 21 ετών. Είναι γόνος εύπορης οικογένειας που έκανε τα πάντα για να τον βγάλει λάδι, “ψυχικά ανισόρροπο” ή θύμα του Αλβανού φίλου του. Δύο χρόνια μετά, στα 23 του χρόνια καταδικάστηκε σε “ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη” για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Άξιος να εκτίσει ολόκληρη την ποινή του.

Ο “Αλβανός” έχει όνομα. Μαζί με τον φίλο του τον Μανώλη βίασαν, βασάνισαν, μαχαίρωσαν, χτύπησαν με το σίδερο στο κεφάλι και πέταξαν ζωντανή την Ελένη από τα βράχια στην θάλασσα ήταν 19 ετών. Παιδί φτωχής οικογένειας που φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμος στον Μανώλη αφού με το “αγγελικό του πρόσωπο” προσέλκυε κορίτσια και για τους δυο. Χθες στα 21 του χρόνια καταδικάστηκε σε “ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη” για τον βιασμό και τη δολοφονία της πολύπαθης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Άξιος κι αυτός να εκτίσει έως την τελευταία μέρα της ζωής του την ποινή του.









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.