Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Οι “απάνθρωποι” Έλληνες των συνόρων, λειτουργουν τον ανεμιστηρα και δεν μπορουμε ουτε να πλησιασουμε, λενε...

Τους ετσουξε πολυ η Ελληνικη ευρεσιτεχνια...
Η Ελληνικη πατεντα....
Βγαζουν λυσσα κακια τωρα....
Διαβαστε τι λενε τα μεμετια...

Συνοριακες δυνάμεις της Ελλάδας γιa να αυξήσουν την επίδραση που έχουν τα δακρυγόνα που πετάνε, άρχισαν να λειτουργούν στην περιοχή ανεμιστήρα...

Επί 14 μέρες οι λαθρομεταναστες  περιμένουν στα σύνορα της Ελλάδας για να πάνε στην Ευρώπη. Οι συνοριακές δυνάμεις της Ελλάδας για να εμποδίσουν τα περάσματα, χρησιμοποιούν σπρέι πιπεριού,  πιεσμένο νερό και ταυτόχρονα πλαστικές και πραγματικές σφαίρες που προκαλούν τραυματισμούς και θανάτους.

Από την επέμβαση της Ελλάδας εντός 2 εβδομάδων τραυματίστηκαν περίπου 2.500 πρόσφυγες. Σκοτώθηκαν ο Μαροκινός Αντίλ Γκαζαλ, ο Σύριος Μοχάμαντ Αραμπ και ο Πακιστανός Μουχαμεντ Γκουλζαρ.

Στις απίστευτες αυτές μεθόδους η Ελλάδα πρόσθεσε ακόμη μία. Καθώς άλλαξε κατεύθυνση ο αέρας ο οποίος επί μακρόν εμπνέει προς τη μεριά της Τουρκίας έφεραν στην περιοχή έναν μονταρισμένο ανεμιστήρα τον οποίο έθεσαν σε λειτουργία.

Οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας λειτουργώντας τον ανεμιστήρα αυτό πάνω σε ένα στρατιωτικό όχημα, επιδιώκουν όταν επιστρέφουν τα αέρια στους ίδιους, χάρη στον ανεμιστήρα να αυξάνουν την επίδραση της επέμβασης τους προς τους πρόσφυγες.

Φάνηκε πως οι ελληνικές συνοριακές δυνάμεις πέταξαν δακρυγόνα και μετά έθεσαν σε λειτουργία τον ανεμιστήρα. Εντοπίστηκε επίσης ότι η Ελλάδα που επιτίθεται με σπρέι πιπεριού και δακρυγόνα στους πρόσφυγες που είναι κοντά στα σύνορα, για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της χρησιμοποίησε ακόμη και αέρια ληγμένα.

Είναι προφανές πως αυτοί οι οποίοι εμμένουν στο να περάσουν από την πύλη είναι απλά γιατί θέλουν να ¨σπάσουν τον τσαμπουκά¨ της Ελλάδας. Δεν είμαστε σίγουροι και κατά πόσο θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα ή απλά παίρνουν κανένα μισθό από την Τουρκία… Διότι όποιος θέλει να περάσει πραγματικά, ε δεν θα πάει από εκεί κόντρα στις δυνάμεις της Ελλάδας. Θα πάει από άλλο μέρος, π.χ. από τον Έβρο… 










πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.