Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Αφρους βγαζουν στον Εβρο οι Τουρκοι ! ! ! Περασε την νυχτα και εκανε περιπολια μαζι με τους κατοικους....

Δειτε τι γραφουν αφριζοντας οι Τουρκοι...
Δεν μπορουν να το χωνεψουν...
Καταδρομικη τους εκανε....
Και τωρα πλεον ειναι αργα για να το πυροβολησουν....
Διαβαστε τι λενε...


Ο Έλληνας κλόουν που έσκισε την τουρκική σημαία ήρθε στα σύνορα

Οι αγριότητες των Ελλήνων που σκότωσαν 5 πρόσφυγες μετά από το άνοιγμα των συνόρων από την Τουρκία συνεχίζονται. Ρατσιστές ακροδεξιών απόψεων έφτασαν στην συνοριακή περιοχή για να στηρίξουν τους Έλληνες στρατιωτικούς και αστυνομικούς που δέρνουν και ξεγυμνώνουν τους πρόσφυγες και τους στέλνουν πίσω. Ένας εξ αυτών είναι και ο ακροδεξιός ευρωβουλευτής Γιάννης που είχε σκίσει την τουρκική σημαία.

Ακροδεξιός ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός ο οποίος τις προηγούμενες μέρες από το βήμα του ευρωκοινοβουλίου είχε κάνει μία μεγάλη πρόκληση σχίζοντας την τουρκική σειρά έφτασε Στην όχθη του Έβρου και βγήκε για “κυνήγι προσφύγων”.

Ο Λαγός ο οποίος πέρασε τη νύχτα στην άκρη του Έβρου για χάρη της “συνοριακής ασφάλειας” έβγαλε φωτογραφίες με ένοπλες πολιτοφυλακές τις οποίες ανήρτησε στην ιστοσελίδα του κόμματος του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιστοσελίδα του, ο Γιάννης Λαγός έφτασε στην περιοχή στις 12:40 και έκανε περιπολία μαζί με κατοίκους για να βρουν και να παραδώσουν στις αρχές “χιλιάδες παράνομους τζιχαντιστές”.

Ο Λαγός σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ανέφερε πως “Στις πολιτοφυλακές υπάρχει αποφασιστική και ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα” ενώ κάλεσε όλους τους Έλληνες για περιπολίες στα σύνορα. Ο Λαγός έκανε έκκληση για στήριξη των Ελλήνων αστυνομικών που βρίσκονται στα σύνορα, ενώ χαρακτήρισε ως “πραγματικούς Έλληνες” τους πολιτοφύλακες που κυνηγάνε μετανάστες.

Σχ: Είναι ενδεικτικό πως στην φωτογραφία έχουν τον τίτλο ¨Ο κλόουν μπήκε στο βεληνεκές¨, εννοώντας πως εκεί που είναι πλέον τον ¨πιάνουν¨ τα τουρκικά όπλα….

ΜΠΡΑΒΟ στον Λαγό για την κίνηση του να έρθει και να στηρίξει εμπράκτως και με δηλώσεις τους Έλληνες που υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας.

Μακάρι να το κάνουν και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί.











πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.