Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Τσαμπουκας τελος και ....Βγαζει αφρους ο Σαλεμενος Σουλτανος εναντιον του Στρατηγου Χαφταρ ! ! !

Δεν περασε ο τσαμπουκας του...
Νομιζε οτι ο Στρατηγος Χαφταρ ειναι Τσιπρας, ή Μητσοτακης φαινεται...
Εφαγε την πορτα, του χαλασαν τα σχεδια και γαυγιζει...
Αλλα σκυλος που γαυγιζει δεν δαγκωνει...

Πολεμική ρητορική λοιπον υιοθετεί η Τουρκία μετά την απόρριψη του αιτήματος, που προκρίθηκε από Ρωσία και Τουρκία, για κατάπαυση του πυρός. Το «όχι» του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ πυροδότησε την οργή της Άγκυρας, η οποία εμφανίζεται και πάλι να εμμένει στα περί στρατιωτικής παρέμβασης.

«Δεν θα διστάσουμε να ενεργοποιήσουμε τον στρατό», το μήνυμα της Άγκυρας, η οποία στηρίζει τις δυνάμεις της διεθνούς αναγνωρισμένης κυβέρνησης του Φαγιέζ αλ Σαράζ

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, τούρκοι αξιωματούχοι διαρρέουν σε ΜΜΕ της χώρας πως εφόσον η επέλαση του Χαφτάρ συνεχιστεί και απειληθεί η κυβέρνηση της Τρίπολης, η Άγκυρα δεν θα διστάσει να ενεργοποιήσει το πεζικό, το ναυτικό και την αεροπορία της στην περιοχή.

Παράλληλα διευκρινίζουν πως η Τουρκία μπορεί να στήσει μια αερογέφυρα για να στηρίξει τον Σαράτζ, ο οποίος δέχεται ασφυκτική πίεση από τα στρατεύματα του Χαφτάρ.






πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.