Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Θα μας εξηγήσουν, γιατί η Ελλάδα πρέπει να γίνει Καμπούλ και Νιγηρία; Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κομοτηνή υπέρ της λαθρομετανάστεύσεως ! ! !

Αν δεν τους αρεσει η Ελλαδα μας γιατι δεν φευγουν;
ΑΦΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ...

O πρώην υπουργός Μουζάλας έρχεται στην Κομοτηνή για να περιγράψει το μεταναστευτικό

Στις 19:30 της 10/1 στι ξενοδοχείο Ορφέας

Ο βουλευτής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ και πορώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας έρχεται στην Κομοτηνή για να μιλήσει  στην εκδήλωση με θέμα Προσφυγικό/Μεταναστευτικό: Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη ή Υποκρισία και Ρατσισμός;”,  διοργανώνει η νομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ που διοργανώνει η νομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με είδηση του Tiken, η εκδήλωση που θα γίνει στις 19:30 στις 10/1 στο ξενοδοχείο Ορφέας της Κομοτηνής, θα είναι ανοιχτή στον κόσμο και χωρίς πληρωμή εισιτηρίου.

Επίσης δεν έγινε κάποια δήλωση σχετικά με το αν ο Μουζάλας στα πλαίσια της επίσκεψης του, επισκεφθεί κάποιο φορέα ή υπηρεσία.





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.