Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Μπακογιαννη: Η Συμφωνία των Πρεσπών, ψηφίστηκε από την Βουλή, θα την τηρήσουμε και θα την τιμήσουμε....

Ενας ενας πετουν τις μασκες...
Μετα τον Βοριδη και η Ντοριτσα υπερ της τηρησεως της συνομωσιας...
Κοροιδεψαν τον Ελληνικο λαο, πηραν την ψηφο του, και τωρα τον φτυνουν και τον πετουν σαν στημενη λεμονοκουπα....
Αισχος ρε λαμογια...ΑΙΣΧΟΣ ! ! !


Το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών και της στάσης που κρατάει η ελληνική κυβέρνηση μετά τις εκλογές κυριάρχησε στο πρώτο μέρος της ενημέρωσης από τον Υπουργό Εξωτερικό Νίκο Δένδια στα μέλη της επιτροπής εξωτερικών και άμυνας της Βουλής.

Το θέμα έθεσε πρώτη η πρώην υπουργός εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη η οποία ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία θα τηρήσει τη συμφωνία. Μάλιστα με αφορμή τα επικριτικά σχόλια που κάνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Μπακογιαννη τόνισε ότι η ΝΔ δεν έχει διγλωσσία στο θέμα αυτό ούτε άλλαξε άποψη σε σχέση με τα όσα έλεγε προεκλογικά.

Μπακογιάννη: Δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό

«Η Νέα Δημοκρατία είχε πει ότι αν ψηφιστεί αυτή η συμφωνία θα είναι εν ισχύ και ότι δεν υπάρχει καμία δύναμη που μπορεί να αναιρέσει ή να αλλάξει αυτή τη συμφωνία. Αυτό που θεωρούσαμε αυτονόητο πριν τις εκλογές εννοείται ότι το θεωρούμε αυτονόητο και μετά τις εκλογές....

Η παραφιλολογία που ακούγεται τον τελευταίο καιρό είναι περί όνου σκιάς. Ούτε άλλαξε η Νέα Δημοκρατία άποψη αφοί θεωρεί ότι αυτή η συμφωνία έχει βασικές αδυναμίες. Όμως μην μπορώντας να κάνει το παραμικρό διότι ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή θα την τηρήσουμε και θα την τιμήσουμε.»






πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.