Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Βόιτσεχ Χρούμπαν: Η Ελλάδα παίζει καλύτερα χωρίς τον Αντετοκούνμπο.....

Άρχισαν τα όργανα…
Τον Θεοποιησαν τα ΜΜΕ...
Το αποτελεσμα ?
ΜΗΔΕΝ ! ! !

Ο Βόιτσεχ Χρούμπαν μετά το τέλος του αγώνα της Τσεχίας με την Ελλάδα τόνισε πως η ελληνική ομάδα έπαιζε καλύτερα χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον αγώνα και πως περισσότερο «μπέρδευε» την εθνική παρά τη βοηθούσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσέχου φόργουορντ: «Είναι λίγο σκληρό αυτό που θα πω για εκείνον, αλλά η ελληνική ομάδα έπαιζε καλύτερα χωρίς αυτόν. Αυτό γινόταν όχι μόνο σήμερα, αλλά σε όλο το τουρνουά.

Όταν είναι στο παρκέ, ο αντίπαλος προσαρμόζεται και πρέπει αναγκαστικά να βασιστούν σε πολλά σουτ. Κι όταν έχει την μπάλα, είναι σαν όλη η άλλη ομάδα να περιμένει τι θα κάνει.

Έτσι δεν λειτουργούν καλά σαν σύνολο. Παρόλο που είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, η Ελλάδα παίζει καλύτερα χωρίς εκείνον»






πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.