Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Σοκ στην Xιο:«Το παιδί μου» φώναζε η μανα του παιδιου στην Γιορτή της Μαστίχας προσπάθησαν να απαγαγουν 9χρονο αγοράκι που χάθηκε στον Κόσμο.

Ευτυχώς που η μανα του παιδιού το κατάλαβε αμέσως!
Μακάρι να τον βρει η Αστυνομία τον Απαγωγέα …

Όλα συνέβησαν κατά την διάρκειας της γιορτής Μαστίχας που συγκεντρώνει κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμου, με έναν άνδρα 55 χρονών να αποσπά την προσοχή μιας μητέρας και λίγο αργότερα να παίρνει τον 9χρονο γιο της, και να προσπαθεί να φύγει από μια από τις εξόδους του χωριού.

Η μητέρα αντιλήφθηκε γρήγορα πως ο 9χρονος γιος της είχε εξαφανιστεί από δίπλας της και άρχισε να τρέχει για να τον ψάξει και τον εντόπισε μετά από 100 μέτρα μαζί με τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να κατο κατευθύνει εκτός του χωριού.

 Οι φωνές της γυναίκας φαίνεται πως τρόμαξαν τον επίδοξο απαγωγέα, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε τον συνωστισμό και χάθηκε μέσα στο πλήθος.

 Οι γονείς ενημέρωσαν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμωτής, όμως οι προσπάθειες εντοπισμού του απέβησαν άκαρπες ενώ ακολούθησε κι επίσημη καταγγελία λίγο. αργότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.


Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.