Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Με γιαουρτια υποδεχτηκαν τον Πανο Κα(η)μεννο στην Μηλο...γιατι αραγε?




Πέταξαν γιαούρτια στο σκάφος του Πάνου Καμμένου στη Μήλο...
Του πασαλειψαν το αγαπημενο του σκαφος....
Εκεινος την γλυτωσε...


Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν μια ομάδα κατοίκων του νησιού, που αντιλήφθηκε την παρουσία του Πάνου Καμμένου στο σκάφος του (Ferretti 68 ποδιών), συγκεντρώθηκε στο λιμάνι και άρχισε να καταφέρεται εναντίον του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συγκεντρωμένοι τον αποκάλεσαν «προδότη της Μακεδονίας» και του είπαν ότι «θα πρέπει να ντρέπεται που κυκλοφορεί με ένα πολυτελές και ακριβό σκάφος, την αγορά του οποίου δεν μπορεί να δικαιολογήσει».

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν: «προδότη της Μακεδονίας», «απατεώνα», «παιδί της χλιδής»,  «μιζαδόρε».

Ορισμένοι, όπως φαίνεται μάλιστα και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, πέταξαν μέχρι και γιαούρτια στο σκάφος του πρώην υπουργού.

Ο Πάνος Καμμένος έφτασε στην Μαρίνα του Αδάμαντα της Μήλου ανήμερα της Παναγίας, και δημιούργησε μάλιστα και επεισόδιο με την υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Μήλου με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της πολυτελούς θαλαμηγού του «Lay back».





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.