Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Αρχηγε ακους? Τούρκοι αξιωματικοί: Με τους S-400 τα ελληνικά F-16 δε θα πετούν στο Αιγαίο....

Το εχουμε ξαναγραψει ξανα και ξανα και θα το γραφουμε μεχρι να πανε καποιοι σπιτι τους...
Μεχρι να κατσουν καποιοι στο σκαμνι που αφησαν τον Στρατο μας αοπλο...
Και αυτα που γραφουμε, δεν ειναι μονο για τον Αρχηγο που ειναι εντολοδοχος των πολιτικων, αλλα και για τους πολιτικους του κ@λου που μας κυβερνουν...
Παρτε τα μετρα σας επιτελους...
Μπορειτε...
Εχουμε την δυνατοτητα....
Και μην τολμησετε να πειτε Πασοκονουδουληδες οτι δεν υπαρχουν χρηματα....
Χρωστατε 500 εκατομμυρια οι δυο σας μονο και αν δεν τα ξοφλησετε δεν δικαιουσθε να ομιλειτε...
Δειτε ρε τι λενε οι Βρωμοτουρκοι....


«Με τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα S-400 τα ελληνικά F-16 δε θα πετούν στο Αιγαίο και τα ελληνικά πλοία δε θα μπορούν να κυκλοφορούν» εκτιμούν Tούρκοι αξιωματικοί. Η Άγκυρα ετοιμάζεται να παραλάβει τους S-400 σε λίγες ημέρες, παρά τις αντιδράσεις της Ουάσινγκτον.

Μάλιστα, στην Τουρκία εκφράζουν την εκτίμηση ότι ούτε τα υπερσύγχρονα 5ης γενιάς ισραηλινά μαχητικά F-35 δε θα έχουν τη δυνατότητα να πετούν πάνω από την Ανατολική Μεσόγειο!

Ανάλογες δηλώσεις έκανε στο τουρκικό κανάλι ΑΤV o αντιστράτηγος Ε.Α Φ. Ερενέλ δείχνοντας ότι η Άγκυρα δε βλέπει τους S-400 ως αμυντικό όπλο, και ότι η απόκτηση τους επηρεάζει και την Ελλάδα παρά τις διαψεύσεις της Μόσχας.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.