Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Το εβαλαν στα ποδια οι Τουρκοι??...η μας πασαραν τους λ@θρομετ@ν@στες??

ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ!!Συμφωνα με πληροφοριες επεισοδιο εγεινε στα στενα της Χιου μεταξυ πλωτου του Λιμενικου Σωματος με σκαφος της Τουρκικης Ακτοφυλακης. Συγκεκριμενα το Τουρκικο σκαφος προσπαθουσε να σωσει λ@θρομετ@ν@στες κανοντας κυκλους γυρω απο την λεμβο τους.Μολις ομως εκανε την εμφανιση του το Ελληνικο σκαφος του Λιμενικου...τοτε οι Τουρκαλαδες ......οπου φυγει φυγει!!!

Άτακτη αποχώρηση μπροστά στους Έλληνες – Πλοίο του ΛΣ έδιωξε την τουρκική ακτοφυλακή στα Στενά της Χίου – Βίντεο

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον πανταχού παρών AegeanHawk, δείχνει το ΛΣ να διώχνει την τουρκική ακτοφυλακή, η οποία προσπάθησε να σώσει παράνομους μετανάστες.

Όπως θα δείτε, το τουρκικό σκάφος κάνει κύκλους γύρω από την λέμβο με τους μετανάστες για αρκετό χρονικό διάστημα, όμως με την εμφάνιση σκάφους του ΛΣ, οι Τούρκοι τρέπονται σε φυγή, δείχνοντας για άλλη μια φορά το ποιος κάνει κουμάντο στα νερά του Αιγαίου.

δειτε εδω το βιντεο

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.