Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Περιμενεις, να παρεις αναδρομικα πισω, τα κλεμμενα; Αν χρωστας, μην περιμενεις....

Αναδρομικά ενστόλων.....
Πώς η εφορία θα κρατήσει τα χρέη.....
Μπλόκο της ΑΑΔΕ με την καταβολή των αναδρομικών που όλα δείχνουν ότι- θα γίνει εφάπαξ. 


Όσοι χαρήκατε που τα αναδρομικά ενστόλων και στρατιωτικών θα καταβληθούν εφάπαξ, σύμφωνα με τα επικρατέστερα σενάρια, οφείλετε να μετριάσετε την χαρά σας, ειδικά εάν χρωστάτε στην εφορία.

Η ΑΑΔΕ έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να συμψηφίσει τα αναδρομικά ενστόλων και στρατιωτικών με τυχόν χρέη προς την εφορία. Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο κοινοποιήθηκε στη Βουλή, η ΑΑΔΕ, μπορεί να προχωρά σε συμψηφισμό απαιτήσεων των φορολογουμένων από το Δημόσιο με μη ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές τους.


Το ίδιο ισχύει και για τις ρυθμισμένες, σε μηνιαίες δόσεις για τις οφειλές τους προς την Εφορία σύμφωνα με το άρθρο 83 του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων. Η σχετική διάταξη αφορά και τις οφειλόμενες από το Δημόσιο αναδρομικές αυξήσεις μισθών ή συντάξεων.

Αυξήσεις οι οποίες επιδικάστηκαν με βάση αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας σε χιλιάδες εν ενεργεία και συνταξιούχους δημοσίους λειτουργούς (ενστόλους, δικαστικούς, πανεπιστημιακούς κ.λπ.
πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.