Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΑΙΣΧΟΣ....Ληστεια στο κεντρο της Αθηνας! Οι ληστες διεφυγαν και ειναι καλα στην υγεια τους....

Εδω καταντησαμε....
Να ανησυχουμε για την υγεια των ληστων......

Με ακριβά κοσμήματα και ρολόγια διέφυγαν πριν από λίγο δύο ληστές που εισέβαλαν ένοπλοι σε γνωστό κοσμηματοπωλείο στην οδό Πανεπιστημίου 59.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τρία άτομα μπήκαν καλοντυμένα στο κοσμηματοπωλείο και τότε έβγαλαν όπλα. Υπό την απειλή των όπλων άρπαξαν τα πολύτιμα αντικείμενα που βρήκαν μπροστά τους και τράπηκαν σε φυγή.

Το «χτύπημα» θυμίζει τη δράση των «Ροζ Πάνθηρων». Πρόκειται για μια συμμορία δικτυωμένη παντού, με μέλη σε όλο τον κόσμο, και «εξειδίκευση» στις ληστείες κοσμημάτων. Πήρε το όνομά της από το ομώνυμο διασκεδαστικό, παιδικό καρτούν – το συγκεκριμένο όνομα στην συμμορία αυτή, το έδωσε η Interpol.

Βίντεο-ντοκουμέντο: οι δράστες αδειάζουν τις προθήκες με τα κοσμήματα και τ’ ακριβά ρολόγια και οι υπάλληλοι ουρλιάζουν από τρόμο

Πριν από λίγο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο βίντεο από τη ληστεία, που καταγράφηκε από περαστικό: Φαίνονται καθαρά οι ληστές να αρπάζουν τα πολύτιμα αντικείμενα, την ώρα που μια υπάλληλος του κοσμηματοπωλείου ουρλιάζει από το φόβο της, απειλούμενη από όπλο.
πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.