Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ...!!!ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ...!!!

Ανοιξαν τους ασκους του Αιολου......!!!!!μαζι με την προδοσια  των Πρεσπων   Ζαεφ και Κοτζιας.....ανοιγουν θεμα και με την βορεια Ηπειρο...!!!!


Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ!



Διάβασα ότι η απόρριψη της συμφωνίας από τους Σκοπιανούς, δείχνει ότι οι αλυτρωτικές τους διαθέσεις είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ (όταν δεν ενδιαφέρονται για την οικονομική ευημερία που τους εξασφαλίζει η συμφωνία). Και συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Το πρόβλημα που έχουμε με τους Σκοπιανούς είναι πάρα πολύ μεγάλο και έχει ΒΑΘΟΣ.

Ένα άλλο πολύ ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι η συμμετοχή των Αλβανών στο δημοψήφισμα, είναι πολύ

μεγαλύτερη από αυτή των Σλάβων. Αυτό δείχνει δυο πράγματα.
α) Ο αλβανικής καταγωγής, Ζάεφ ελέγχει πλήρως τους Αλβανούς των Σκοπίων που του έδειξαν εμπιστοσύνη κατεβαίνοντας να ψηφίσουν. Αυτοί δεν έχουν ξεχάσει την αλβανική τους καταγωγή και εξασφαλίζοντας πρόσβαση στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ (μέσω της συμφωνίας) προσβλέπουν στην πραγμάτωση των επιδιώξεών τους. Θα τους βρούμε μπροστά μας, να ενδυναμωθούν προσπαθούν.

β) Οι συναλλαγές Κοτζιά με τους Αλβανούς και οι υποσχέσεις παραχωρήσεων στα θέματα της Βορείου Ηπείρου που όλως τυχαίως άνοιξαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με το Σκοπιανό, απέδωσαν. Ο Κοτζιάς δεν έχει τυχαία αλισβερίσια με τον Μπουσάτι (τον ΥΠΕΞ της Αλβανίας). Ο Μπουσάτι σίγουρα επηρέασε τον αλβανόφωνο πληθυσμό των Σκοπίων και ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ-ΕΛΕΓΞΕΙ τους Αλβανούς βουλευτές για να ψηφίσουν ΥΠΕΡ, εφόσον τώρα ο Ζάεφ θα φέρει το θέμα στην Βουλή τους, προς επικύρωση.

Συμπερασματικά, η δική μας κυβέρνηση δεν παραχωρεί μόνο την Μακεδονία για να περάσει η προδοσία των Πρεσπών. Παραχωρεί τόσο την Βόρειο Ήπειρο και τους σκλαβωμένους αδελφούς μας, όσο και τα θέματα των Τσάμηδων (αναγνώριση «γενοκτονίας/εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας», επαναπατρισμός τους, επιστροφή ακινήτων).

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.