Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Αλβανος Πρωθυπουργος Έντι Ράμα, υπερ της Συμφωνιας των Πρεσπων....

Ολοι οι προαιωνιοι εχθροι της Ελλαδος, υπερ της Συμφωνιας των Πρεσπων....
Δεν ειναι τυχαιο....
Οργανωμενο ειναι.....
Διωξτε τους ολους απ την Ελλαδα ρε...



«Αύριο (σήμερα δηλαδή) είναι η ημέρα που κάθε Αλβανός θα πρέπει να πάει να ψηφίσει για την Ευρωπαϊκή Μακεδονία, τη Μακεδονία της επόμενης γενιάς των Μακεδόνων και των Αλβανών, ως δύο λαοί που ίδρυσαν τη χώρα αυτή και οι δύο πλευρές από κοινού», δήλωσε ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τη συνεδρίαση της κυβέρνησης στην Κορυτσά.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το ψήφισμα στη ‘Μακεδονία’, ο Ράμα δήλωσε ότι «κάθε Αλβανός (των Σκοπίων) πρέπει να καταλάβει ότι αν δεν ψηφίσει αύριο για να υποστηρίξει το δημοψήφισμα, προδίδει το σπίτι του και την επόμενη γενιά Μακεδόνων και Αλβανών, είναι πολύ απλό», σημειώνει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Αλβανίας.
πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.