Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Ματέο Σαλβίνι: Δεν μιλω με μεθυστακες.....

Τον εστειλε αδιαβαστο τον Μονιμως πιωμενο Γιουνκερ ο Ιταλος....
Του χρειαζονταν ομως...
Μονο ετσι καταλαβαινουν αυτοι !



Με σκωπτικό τρόπο αναφέρθηκε στις δηλώσεις του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο γραμματέας της Λέγκα του Βορρά και υπουργός Εσωτερικών.

«Μιλώ μόνον με άτομα που δεν πίνουν», είπε ο Ματέο Σαλβίνι και πρόσθεσε: «Στην Ιταλία, κανείς δεν πιστεύει τις απειλές του Γιούνκερ, ο οποίος παραλληλίζει την χώρα μας με την Ελλάδα».

«Συγκρίνοντας την Ιταλία με την Ελλάδα, ο Γιούνκερ εκτοξεύει το σπρεντ. Αυτή του την δήλωση μπορούσε να την αποφύγει. Πριν να ανοίξει το στόμα του, θα έπρεπε να πίνει δυο ποτήρια νερό και να σταματήσει να προχωρεί σε ανύπαρκτες απειλές. Διαφορετικά, θα του ζητήσουμε αποζημίωση», ολοκλήρωσε ο Ματτέο Σαλβίνι.
πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.