Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Στρατηγός Ειδικών Δυνάμεων Ελευθέριος Συναδινός: Αυτές είναι οι Επιδιώξεις μου ! ! !


Παρά τα υπάρχοντα τραύματα εναντίον της Ελλάδος, στόχος μου είναι καμία βεβήλωση να μην αφήσει μόνιμα ίχνη στο ιερό είδωλό της. Όσοι άγγιξαν την Ελλάδα χωρίς να σεβαστούν την ιερότητά της, είναι εκτεθειμένοι στην Ιστορία. Κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει το μεγαλείο του πνεύματος του Ελληνισμού. Αποτελεί ζωντανό και ασυγκράτητο πόθο η επανόρθωση της Ελλάδος στο ανυπέρβλητο μεγαλείο που της αξίζει, και έχουμε υποχρέωση να ατενίζουμε εκ νέου το μέλλον.


Δεν αποδέχομαι την ηττοπάθεια που καλλιεργείται, δεν αποδέχομαι την δουλοπρέπεια των κυβερνώντων, δεν αποδέχομαι τον υποτακτικό τους ραγιαδισμό. Αρνούμαι να δεχτώ πως αυτό το ιστορικό κεφάλαιο θα μας καταγράψει ως την ντροπή των προγόνων μας. Οφείλουμε να δώσουμε μία αξιόπιστη ελπίδα προς τους απογόνους μας. Μην επιτρέψουμε να μετατραπούμε από Ελληνόψυχοι σε μία μάζα ανθρώπων δίχως εθνική συνείδηση και δίχως ταυτότητα. Μην καταντήσουμε εξαρτημένοι ανθέλληνες.

Βασική μου επιδίωξη είναι μια Ελλάδα στην υπηρεσία των Ελλήνων. Πρώτα η Ελλάδα και οι Έλληνες. Υπέρτατη αξία είναι πως το εθνικό συμφέρον υπερέχει κάθε άλλου και πως προτεραιότητα αποτελεί η ευημερία της πατρίδος και του έθνους. Όραμά μου είναι η αναβίωση της φιλοπατρίας ως η υγιής αγάπη για την πατρίδα που βασίζεται σε στέρεα θεμέλια και με αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων.

Επιδιώκω μία Ελλάδα ισχυρή, μία Ελλάδα αντάξια του παρελθόντος της αλλά και ικανή να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις, μία Ελλάδα που όλοι θα είναι περήφανοι να αποκαλούν πατρίδα και να την ταυτίζουν ως πατρογονική γη. Μία Ελλάδα ισχυρή στην Ευρώπη, ισχυρή μεταξύ των γειτόνων της, ισχυρή και σταθερή απέναντι σε κάθε εξωτερική απειλή.  

Επιδιώκω την επαναφορά της δημόσιας τάξης και του αισθήματος ασφαλείας μεταξύ των πολιτών, να εμπεδωθεί πως οι Έλληνες πολίτες αξίζει να προσπαθήσουν ώστε να ατενίζουν με ελπίδα το μέλλον και να συνειδητοποιήσουμε πως είμαστε επιστάτες και κηδεμόνες μίας κυρίαρχης χώρας με πλήρη δικαιώματα και δίχως αφέντες. Η χώρα, η ιστορία και ο πολιτισμός μας δεν πωλούνται, δεν υποθηκεύονται, δεν μεταβιβάζονται. Όσο διατηρείται η μνήμη και παραμένουμε σε εγρήγορση, τίποτα δεν απεμπολείται.

Θέλω οι Έλληνες να ανακτήσουν την αξιοπρέπειά τους και την περηφάνια για την πατρίδα και τους ίδιους, την οποία έχουν χάσει. Είναι λάθος η αίσθηση υποτέλειας και ηττοπάθειας που έχει, σταδιακά και εν πολλοίς επιτυχώς, καλλιεργηθεί στον Ελληνικό πληθυσμό. Δεν χρωστάμε και δεν υπηρετούμε τίποτα άλλο παρά την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Για να παραμείνει η Ελλάδα επίκαιρη και αντάξια της ιστορίας της, διατηρώντας αξίες και αρχές, απαιτείται θεμελιώδης αλλαγή πορείας και ξερίζωμα όσων και οτιδήποτε μιαρό μας έφερε στην τωρινή κατάσταση. Καθαρή διάρρηξη με το πολιτικό παρελθόν.

Σε αυτό το πλαίσιο αγωνίζομαι για την ευρύτερη δυνατή συμπόρευση των πατριωτικών δυνάμεων ως ισότιμα μέλη με έναν κοινό εθνικό σκοπό και συναντίληψη του χρέους μας προς την πατρίδα.

Ισχύς εν τη ενώσει, ώστε οι κατακερματισμένες έως τώρα φωνές να αποκτήσουν το μέσο για να εκφράσουν τις θέσεις τους και τις απαιτήσεις του ελληνικού λαού αλλά κυρίως για να εκπληρώσουν τις προσδοκίες του και να επηρεάσουν ουσιαστικά τον πολιτικό προσανατολισμό όλου του πολιτικού φάσματος προς όφελος των πολιτών. Βασικές αρχές αποτελούν η ανιδιοτελής συμμετοχή, η ακεραιότητα του ήθους, η τήρηση της νομιμότητας.

Για τη σωτηρία της Ελλάδας χρειάζεται άμεση προγραμματική ενότητα και πολιτική συμπόρευση των πατριωτικών δυνάμεων με συλλεκτική πανελλήνια παρουσία, εκπροσώπευση και έκφραση. Με συγκεκριμένες θέσεις, με μεθοδικότητα, με ειλικρίνεια.

Για την σωτηρία της Ελλάδας, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι.
πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.