Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Τα κουρέλια (Ελληνικες σημαιες) των ελληνο-ασιατικών οργανώσεων απαγορεύονται στην Αλβανία λένε οι Αλβανοί που ακόμη τους ταίζουμε.....

Η αχαριστια αυτου του λαου προς την Ελλαδα δεν εχει προηγουμενο.....
Κι ομως συνεχιζουν να ζουν απ τα Ελληνικα επιντοματα.....
Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!




Μάιος 16, 2018. 14:40

«Τα κουρέλια των ελληνο-ασιατικών οργανώσεων που απαγορεύονται στην Αλβανία, ελλείψει αντίδρασης του αλβανικού κράτους, το κίνημα της Ενωμένης Αλβανίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο του, Καστρίτ Μπερισάι, έχουν εκκαθαρίσει τις Βουλιαράτες (της Βορείου Ηπείρου) από τα σοβινιστικά απόβλητα των αιμοδιψών τρομοκρατών των αυτοαποκαλούμενων ‘Ελλήνων’», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

(Σημείωση: Ενώ κάθε φορά που οι Αλβανοί αυτοί παρουσιάζουν φωτογραφίες από τα 'επιτεύγματά τους', σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρχε σχετική φωτό)

(Στοιχεία από NJË KOMB)

--
The Hellenic Information Team

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.