Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Αυτοι που εχουν βομβαρδισει την μιση γη, (Αμερικανοι) ζητουν να αφοπλιστει η Βορειος Κορεα.....

Απυθμενο θρσος .....
Ζητουν να αφοπλιστουν οι Βορειοκορεατες, προφανως για να μπορουν να βομβαρδισουν κι αυτους.......
Ποιος τους ορισε, δικαστες και χωροφυλακες του πλανητη ;


Η ολική αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας θα πρέπει να συνοδευτεί από έναν αφοπλισμό που θα έχει εφαρμογή σε όλες τις διαστάσεις του προγράμματος όπλων της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των βιολογικών και χημικών όπλων, δήλωσε σήμερα ο Τζον Μπόλτον Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.
“Από την πλευρά της αποπυρηνικοποίησης, σημαίνει όλες τις διαστάσεις του πυρηνικού προγράμματος τους. Ξεκάθαρα το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων. Αυτό πρέπει να το εγκαταλείψουν. Νομίζω ότι είναι αναγκαίο να δούμε τα προγράμματα των χημικών και βιολογικών τους όπλων,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπόλτον στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
https://www.pentapostagma.gr

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.