Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ειναι παρανομη...το ηξερες;;;

Είδηση Βόμβα: η Βουλή δεν έχει συγκροτηθεί ποτέ σε σώμα!



Σήμερα για να στήσεις και να βάλεις σε λειτουργία ένα περίπτερο, θα χρειαστείς αμέτρητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους. Η ίδια η Ελληνική Βουλή όμως, λειτουργεί πέραν και μακρύτερα της νομιμότητας, όπως το ίδιο το Σύνταγμα ορίζει. Είναι απορίας άξιο πώς κανένας δημόσιος λειτουργός δεν αντιλήφθηκε το γεγονός αυτό και δεν έκανε καμία ενέργεια ώστε να φέρει στο φως την αλήθεια η οποία πραγματικά σοκάρει. Ας δούμε αναλυτικά το γιατί:

Το ισχύον Σύνταγμα της Ελλάδος είναι αυτό το οποίο έχει δημοσιευθεί στο Πρώτο Τεύχος της Εφημερίδας της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας Αρ. Φύλλου 211 στις 24 Δεκεμβρίου 2019, (ΦΕΚ Α’, Αρ. 211/24.12.2019).

 Στην παράγραφο 5 του άρθρου 32 του Συντάγματος της Ελλάδος, αναγράφεται ότι «Αν η Βουλή έχει διαλυθεί με οποιονδήποτε τρόπο, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας αναβάλλεται ώσπου να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα Βουλή και μέσα σε είκοσι ημέρες, το αργότερο, από τη συγκρότησή της, σύμφωνα με όσα ορίζονται στις παραγράφους 3 και 4, αφού τηρηθούν και οι ορισμοί της παραγράφου 1 του άρθρου 34.» 

Κατά συνέπεια το Σύνταγμα της Ελλάδος ορίζει ότι εάν η παλαιά Βουλή έχει διαλυθεί για να προκηρυχθούν Εθνικές εκλογές, θα πρέπει η νέα Βουλή που θα προκύψει από αυτές, να συγκροτηθεί πρώτα σε σώμα και μετά θα μπορεί να εκτελέσει νόμιμα το έργο της, (να ψηφίσει νόμους, να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ.α.).   

 Για να προκηρυχθούν οι τελευταίες Εθνικές εκλογές, η παλαιά Βουλή είχε διαλυθεί με το Προεδρικό Διάταγμα (Π.Δ.) που είχε αριθμό 71 και η σύγκλιση της νέας Βουλής που θα πρόεκυπτε από αυτές στις 25 Ιουνίου 2023, ορίστηκε για την Δευτέρα, ώρα 11.00, της 3ης Ιουλίου 2023. Αυτό το Π.Δ. δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α’ αρ. 122/29 Μαΐου 2023.  

Όπως αποδεικνύεται από την σύγκριση της παραγράφου 5 του άρθρου 32 του Συντάγματος και του Π.Δ. με το οποίο διαλύεται η Βουλή, η σύγκλιση της Βουλής, είναι έννοια διαφορετική από την έννοια της συγκρότησή της. 

Η σύγκλιση της Βουλής είναι η συγκέντρωση των νεοεκλεγέντων βουλευτών, από τις Εθνικές εκλογές, στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, με σκοπό να διεξαχθεί η διαδικασία συγκρότησης της νέας Βουλής σε σώμα.

Η συγκρότηση της Βουλής σε σώμα είναι η διαδικασία, από την οποία προκύπτει τελικά η σχετική νόμιμη πράξη, με την οποία καθίσταται νόμος του κράτους, αφού απαραίτητα δημοσιευτεί σε ΦΕΚ, όπως επιτάσσεται από την παράγραφο 2, εδάφιο β), του άρθρου 5 του νόμου 3469/2006, ο οποίος δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Α’ αρ. 131/28 Ιουνίου 2006. 

Η συνολική διαδικασία της συγκρότησης σε σώμα της νέας Βουλής πραγματοποιείται με τα εξής βήματα:

1ο) Με Π.Δ. διαλύεται το συγκροτημένο σώμα της παλαιάς Βουλής, ορίζεται η ημέρα της ψηφοφορίας των Εθνικών εκλογών, καλούνται οι εκλογείς να προσέλθουν για να ψηφίσουν τους νέους βουλευτές και ορίζεται η ημερομηνία, η ημέρα και η ώρα, σύγκλισης της νέας Βουλής που θα προκύψει από αυτές τις εκλογές.  

2ο) Αφού ολοκληρωθεί η ψηφοφορία των Εθνικών εκλογών την ημέρα που ορίστηκε με το Π.Δ., αρχίζει η διαδικασία μέτρησης των ψηφοδελτίων και των ψήφων που έλαβε ο κάθε υποψήφιος βουλευτής που συμμετείχε στις εκλογές.

Τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα ανακοινώνονται εννέα (9) ημέρες μετά τις Εθνικές εκλογές, με απόφαση του κάθε πολυμελούς Πρωτοδικείου (σε Συμβούλιο) της αντίστοιχης εκλογικής περιφέρειας.

Στην απόφαση αυτή ανακηρύσσονται οι επιτυχόντες βουλευτές (τακτικοί βουλευτές) και οι αναπληρωτές, με τον αριθμό των ψήφων που έχουν λάβει, καθώς και πραγματοποιείται η κατανομή του αριθμού των εδρών του κάθε συνδυασμού, που συμμετείχε νόμιμα στις εκλογές.

Σε κάθε τακτικό βουλευτή παρέχεται επίσημο έγγραφο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, το οποίο εκτός των άλλων, περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του, το πατρώνυμό του, την εκλογική του περιφέρεια και τον αριθμό των ψήφων που έλαβε. 

3ο)  Ο κάθε τακτικός βουλευτής με το αντίστοιχο έγγραφο που έλαβε από το αρμόδιο Πολυμελές Πρωτοδικείο της εκλογικής του περιφέρειας, συμμετέχει στην σύγκληση της ολομέλειας της νέας Βουλής, την ημέρα που έχει οριστεί με το Π.Δ..

Κατά την σύγκληση της ολομέλειας εκτελείται όλη η αρμόζουσα διαδικασία, (καταγραφή των βουλευτικών εδρών που καταλαμβάνει ο κάθε συνδυασμός στο Κοινοβούλιο, τα ονόματά των βουλευτών, η εκλογική περιφέρεια του κάθε βουλευτή, ο αριθμός ψήφων που έλαβε ο βουλευτής αυτός, τα στοιχεία της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της περιφέρειας του, ώστε τελικά να ολοκληρωθεί το νομοσχέδιο της συγκρότησης της βουλής σε σώμα, το οποίο θα κυρωθεί σε νόμο του κράτους, μετά την δημοσίευσή του σε ΦΕΚ.

Όταν γίνει νόμος η συγκρότηση της Βουλής σε σώμα, τότε το σώμα αυτής είναι ο νόμιμος θεσμός που μπορεί να βγάζει νόμους και ο κάθε βουλευτής νόμιμα να εκτελέσει τα καθήκοντα παίρνοντας μισθό, χορηγία ή αμοιβή από το Δημόσιο ταμείο, όπως ορίζει το άρθρο 80 του Συντάγματος της Ελλάδος, (ΦΕΚ Α’, Αρ. 211/24.12.2019). 

 Στις 17 Μαΐου 2018, ο πρόεδρος του Πολιτικού φορέα του Έθνους «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμης Σώρρας κάνει δημόσια την συγκλονιστική αποκάλυψη βόμβα, ότι ποτέ η Ελληνική Βουλή δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα με νόμο.

Την επιβεβαίωση αυτής της αλήθειας που έκανε ο Αρτέμης Σώρρας, την έκανε και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας Γεώργιος Γραμμένος, στις 18 – 3 – 2019,  όταν ρωτήθηκε για το θέμα αυτό, κατά την διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. 

Ο κ. Γραμμένος δήλωσε ξεκάθαρα ότι ποτέ δεν έχει συσταθεί (συγκροτηθεί) η Ελληνική Βουλή σε σώμα και ότι δεν υπάρχει σε ΦΕΚ ο νόμος συγκρότησής της, όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω βίντεο.

Το γεγονός όμως της μη συγκρότησης της Βουλής σε σώμα με νόμο, εγείρει τεράστια θέματα καθώς συνεπάγονται από αυτό σωρεία εγκληματικών πράξεων, όπως παράνομοι «βουλευτές», παράνομοι «πρόεδροι» της Ελληνικής Δημοκρατίας, άνομοι νόμοι, παράνομη υπογραφή διεθνών συμβάσεων και τόσα πολλά άλλα αδικήματα και εγκλήματα.  

Κάθε πράξη, κάθε διάταγμα, κάθε απόφαση, κάθε εκλογή, κάθε διορισμός κυβέρνησης, από ένα σύνολο παρανόμων αποτελεί επίσης προϊόν παρανομίας σύμφωνα με το Σύνταγμα, φέρνοντας τα πάνω κάτω, σε όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας μας! 

Το γεγονός της μη συγκρότησης της Βουλής σε σώμα, εμπλέκει όλους τους αρμόδιους που είχαν ενεργό ρόλο σε αυτή την παρανομία, σε ποινικές διώξεις οι οποίες μπορούν να ασκηθούν από εγχώρια και διεθνή δικαστήρια, με κατηγορίες βαρύτατων εγκλημάτων, μεταξύ των οποίων είναι το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και το διεθνές έγκλημα της γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού!

Ακόμη και η έννοια της διάλυσης της Βουλής με Π.Δ. σημαίνει ότι διαλύεται το συγκροτημένο σώμα της. Πώς όμως να διαλυθεί κάτι που ποτέ δεν έχει συγκροτηθεί σε σώμα με νόμο και ποιος νόμιμος πρόεδρος θα υπογράψει αυτό το διάταγμα;

Βλέποντας τις αποδείξεις αντιλαμβανόμαστε ότι τα θεμέλια της πολιτείας στην οποία σήμερα ζούμε όλοι μαζί, είναι ανύπαρκτα και στερούνται νομιμότητας υψίστης σημασίας διαδικασίες, ενώ την ίδια στιγμή ο Έλληνας πολίτης ζει ένα καθημερινό κυνηγητό με πρόστιμα για διάφορα θέματα που παραβιάζουν νόμους και κανονισμούς. Επιπρόσθετα βλέπουμε πως για ένα τόσο σοβαρό θέμα, κανένας άλλος θεσμός δεν έχει πάρει θέση, δεν έχει κινηθεί ούτε να ενημερώσει το σύνολο των πολιτών, ώστε τα πράγματα να τοποθετηθούν σε μία ορθή διαδικασία.

Έτσι αποδεικνύεται ότι ο μόνος υπαρκτός, ο μόνος νόμιμος αλλά και ο μόνος με πραγματική ισχύ είναι ο ίδιος ο πολίτης και μόνον αυτός μπορεί να επαναφέρει την δικαιοσύνη και να συστήσει ένα Κράτος σε γερά θεμέλια.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.