Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

"Μονο" 150 ευρώ καλείται να πληρώσει κάθε ενας, για κάθε κατοικίδιο που έχει...

Φιλοζωοι βαλτε βαθια το χερι στην τσεπη...

Θα τα παρει κι απο σας ο Αφορισμενος...



Δεν είναι μια καλή χρονιά το 2024 για την κοινωνία μας και ως κυνηγοί δεν θα μπορούσαμε να μην τα υποστούμε. Δεν αφορά τα κυνηγετικά, εκεί κάτι γίνεται και με την βοήθεια του καιρού, μόνο αυτός φαίνεται ότι λαμβάνει υπόψη τις δυσκολίες και τις ανησυχίες του κόσμου, γιατί αν περιμένουμε από τους κυβέρνηση και το κράτος να ασχοληθούν με τα πραγματικά και φλέγοντα προβλήματα της κοινωνίας το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι Καλά Κρασιά.

Το λάδι είναι πιο ακριβό από τα αρώματα της Σανέλ, τα βρεφικά γάλατα ανταγωνίζονται σε τιμή τις σαμπάνιες Ντον Περινιόν, τα σαπούνια είναι είδος πολυτελείας και η κυβέρνηση ασχολείται με το φλέγον πρόβλημα του Μήτσου με το τσιγκελωτό μουστάκι που δεν μπορεί να μείνει έγκυος, αν και είναι φερέγγυος, από τον Κώτσο, τον γενειοφόρο καλό του, αλλά θέλει να ντυθεί, επιτέλους, νυφούλα στο Δημαρχείο.

Η τροχαία και οι αστυνομικοί στους δρόμους είναι σαν τα ξωτικά, αόρατα. Τα μαχαιρώματα μεταξύ μαθητών είναι σχεδόν καθημερινά, οι κλοπές είναι πλέον δικαίωμα των παρανόμων, οι αδέσποτες σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι στα σπίτια, και δεν είναι κυνηγετικές, και οι κεφαλές της Κυβέρνησης, της Αστυνομίας, της Δικαιοσύνης αλλά και τα σόσιαλ μύδια ασχολούνται εδώ και μήνες με τον σκοτωμένο  σκύλο της Αράχωβας και τους σκυλοκαυγάδες του με τα αδέσποτα.

Υποτίθεται ότι ο πολυδιαφημισμένος νόμος που έφτιαξε η κυβέρνηση θα έλυνε το πρόβλημα και του Ολιβερ της Αράχωβας, αλλά εκτός από του να βάλει χέρι στα άδεια πορτοφόλια των πολιτών, και να γεμίσει με μπελάδες τους Δημάρχους, τίποτε άλλο δεν πρόκειται να προσφέρει.

Μέσα σε αυτό το τουρλουμπούκι της παράνοιας, της ακρίβειας και της ανασφάλειας, με τον κόσμο παραζαλισμένο να μην ξέρει από πού να φυλάξει το πορτοφόλι του, έρχεται η κυβέρνηση και με υπερηφάνεια αναγγέλλει ότι, επιτέλους, αφού έλυσε ΟΛΑ τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας, θα ασχοληθεί και με τις αιματολογικές εξετάσεις  γάτων και  σκύλων.

Το χαράτσι και η εφαρμογή του νόμου Πέτσα έρχεται σαν “μπουναμάς” στους πολίτες από τις 21 Ιουνίου του 2024.

Δεν μας έφταναν τα μαμισιάτικα στα σουπερ μάρκετ, στα βενζινάδικα και στους παρόχους, θα πρέπει ο Έλληνας πολίτης να δώσει και 160 ευρώ για να πάρουν αίμα από την  γάτα του ή το  σκύλο του, 320 είναι μόνο τα ευρόπουλα αν έχει δύο. Καμία έκπτωση και προσφορά δεν ισχύει.

Να δεις μια χαρά που θα κάνουν οι γριούλες στα Άγραφα επειδή θα πρέπει να πληρώσουν τουλάχιστον μια πεντακοσάρα ευρώ για τις  γάτες της αυλής τους, για να κάνει το κέφι της μια παρέα δικαιωματιστών που την είδε δημοκρατία των ζώων.

Για τους κυνηγούς, που αυτούς στοχεύουν πάντα οι γνωστοί άγνωστοι της βιγκανολατρείας και ζωολατρείας όταν νομοθετούν, θα είναι ένα ακόμη χτύπημα της κυβέρνησης. Θα το υποστούμε με τα υπόλοιπα έξοδα του κυνηγιού αλλά δε θα το σταματήσουμε, ούτε θα μας το καταργήσουν όπως ελπίζουν μερικοί νομοπαρασκευαστές.

Το κυνήγι έχει οικονομικό κόστος που το υφίστανται όσοι το εξασκούμε ακόμη, αλλά για τους υπόλοιπους πολίτες που θέλουν στην αυλή τους δυό  γατιά και ένα  σκύλο, σκέφτονται στα αλήθεια οι σοφές κεφαλές της κυβέρνησης ότι θα τους πάρουν 500 ευρώ για μια αιμοληψία; Και αν καθυστερήσουν θα πέφτουν τα χιλιάρικα σε πρόστιμ; Τόσα τους χρειάζονται ή μας έχουν κάνει και σκόντο σαν καλούς πελάτες στις εκλογές;

Πάνε καλά εκεί στην κυβέρνηση; Νομίζουν ότι τα πορτοφόλια των πολιτών είναι σαν τα ΑΤΜ που βγάζουν τους παχυλούς μισθούς τους υπουργοί και βουλευτές, μαζί με συμβουλάτορες και αμοιβόμενους παρατρεχάμενους των υπουργείων;

«Θα αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια;» λέει η παροιμία του λαού. Η κυβέρνηση ασχολείται με τους γάμους και τα πανηγύρια του Μήτσου του μουστακαλή με τον καλό του και ο κοσμάκης αλαφιασμένος τρέχει στο δάσος με τα πουρνάρια για να γλυτώσει από τις κυβερνητικές αρπάχτρες.

Μήπως έχουν σκοπό όλοι αυτοί οι σωτήρες, μετά την τακτοποίηση του γάμου των μουστακαλήδων να ασχοληθούν και με την Τρελένκω που θα θέλει να παντρευτεί τον Αζώρ με τις καφετιές βούλες;

Δικαιώματα δεν έχει και ο Αζώρ; Τα τσιπάκια του τα έχει, τα αιματολογικά τους τα έχει, τα άλλα κάτω από το τσουτσούνι του δεν τα έχει, αλλά το δικαίωμα στην τεκνοθεσία θα του το στερήσουμε; Αφού τα ζώα έχουν ίσα δικαιώματα με τους ανθρώπους.

Υπάρχει ελπίδα σωτηρίας από την παράνοια που ζούμε; Δυστυχώς οι επιλογές μας είναι λίγες και ακόμη πιο λίγοι αυτοί που φιλοδοξούν να αντικαταστήσουν τους κυβερνώντες μας.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.