Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Υπάλληλοι του CDC: Το εμβόλιο (Moderna ή Pfizer) προκάλεσε ή συνέβαλε σε θανάτους...

Κατόπιν εορτής, υπάλληλοι του CDC διαπιστώνουν ότι τα διαθέσιμα στοιχεία» δείχνουν ότι το εμβόλιο (Moderna ή Pfizer) προκάλεσε ή συνέβαλε στους θανάτους απο καρδιακά συμπτώματα...



Οι αξιωματούχοι των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) βρήκαν στοιχεία ότι τα εμβόλια Pfizer-BioNTech και Moderna COVID-19 προκάλεσαν πολλαπλούς θανάτους αφού είχαν ισχυριστεί πολλάκις ότι δεν υπήρχαν στοιχεία που να συνδέουν τα εμβόλια με οποιονδήποτε θάνατο, γράφουν οι Epoch Times.

Τώρα… κατόπιν εορτής, υπάλληλοι του CDC εργάστηκαν για να εντοπίσουν πληροφορίες σχετικά με τους αναφερόμενους θανάτους μετά τον εμβολιασμό και βρήκαν ότι η μυοκαρδίτιδα -ή φλεγμονή της καρδιάς, μια επιβεβαιωμένη παρενέργεια των εμβολίων– καταγράφηκε στα πιστοποιητικά θανάτου και σε αυτοψίες για ορισμένους από τους θανάτους, σύμφωνα με εσωτερικό αρχείο που ελήφθη στους The Epoch Times.

Η μυοκαρδίτιδα περιγράφηκε επίσης ότι προκαλείται από τον εμβολιασμό σε ένα υποσύνολο των θανάτων.

Σε άλλες περιπτώσεις, οι εργαζόμενοι στο CDC διαπίστωσαν ότι οι θάνατοι πληρούσαν τον ορισμό του θανάτου απο το εμβόλιο για τη μυοκαρδίτιδα, κι ότι οι ασθενείς άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα εντός 42 ημερών από τη δόση του εμβολίου και ότι οι νεκροί δεν εμφάνιζαν συμπτώματα που να σχετίζονται με τον ιό, όπως μας είχαν πει αρχικά…

Οι αξιωματούχοι του CDC λένε τώρα ότι μετά από 42 ημέρες, υπάρχει σχέση μεταξύ του εμβολίου και των συμπτωμάτων και δεν αναφέρουν τους θανάτους μετά τον εμβολιασμό ως άσχετους, μόνο εάν βρουν πιθανές εναλλακτικές αιτίες. Ωστόσο, πιθανά συμπτωματα έχουμε λίγο πολύ όλοι… το πρόβλημα είναι τι τα προκαλεί κι αυτό το ξέρουμε ήδη, είναι τα εμβόλια COVID-19, που σχετίζονται με την καταστροφή του ανοσοποιητικού.

Σε περιπτώσεις με αυτά τα τρία χαρακτηριστικά, είναι «απολύτως» ασφαλές να πούμε ότι τα εμβόλια προκάλεσαν τους θανάτους, είπε η Δρ Clare Craig, Βρετανίδα παθολόγος και συμπρόεδρος της Ομάδας Health Advisory and Recovery Team, στους The Epoch Times σε ένα email.

Παρά τα ευρήματα, τα περισσότερα από τα οποία έγιναν στα τέλη του 2021, το CDC ισχυρίστηκε ότι δεν είχε δει σημάδια που να συνδέουν τα εμβόλια Moderna και Pfizer messenger RNA (mRNA) με τυχόν θανάτους που αναφέρθηκαν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS).

Αξιωματούχοι του CDC σε επιστολή τους στους The Epoch Times μέχρι και την ημερομηνία 13 Ιουνίου 2023, ανέφεραν ότι δεν αναφέρθηκαν θάνατοι στην VAERS για τους οποίους η υπηρεσία διαπίστωσε ότι «τα διαθέσιμα στοιχεία» έδειχναν ότι ο εμβολιασμός Moderna ή Pfizer « ή προκάλεσε ή συνέβαλε στους θανάτους».

Ο οργανισμός ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν και στοιχεία από θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοπενίας μετά τον εμβολιασμό Johnson & Johnson που υποδηλώνουν ότι το εμβόλιο οδήγησε στον θάνατο ανθρώπων.

“Αυτό είναι σκάνδαλο, όπου έχετε πληροφορίες όπως αυτή και συνεχίζετε να διατυπώνετε αυτήν την ανέντιμη γραμμή ότι υπάρχουν θάνατοι που δεν σχετίζονται με τα εμβόλια mRNA”, είπε ο Δρ Andrew Bostom, ειδικός καρδιολόγος με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες στους The Epoch Times.

Το CDC «απέκρυψε αυτούς τους θανάτους», είπε.

Μια εκπρόσωπος του CDC, που παρουσίασε το φάκελο με δεκάδες ερωτήσεις σχετικά με αυτό, είπε ότι «ο προσδιορισμός της αιτίας θανάτου ενός ατόμου γίνεται από τον αρμόδιο υπάλληλο, τον ιατρό, τον ιατροδικαστή, ο οποίος συμπληρώνει το πιστοποιητικό θανάτου».

Η εκπρόσωπος αρνήθηκε να εξηγήσει γιατί το CDC δεν θεωρεί τις αυτοψίες ή τα πιστοποιητικά θανάτου ως απόδειξη αιτιότητας, τα κριτήρια που θα καθορίζουν τους θανάτους που προκαλούνται από το εμβόλιο ή εάν οι αριθμοί έχουν ενημερωθεί από το 2023. Επίσης αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με συγκεκριμένους θανάτους περιγράφεται στο αρχείο, αναφέροντας «απόρρητο και εμπιστευτικότητα».

Τα άτομα που πεθαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες με επιβεβαιωμένο ή ύποπτο COVID-19 υπολογίζονται ως θάνατοι από COVID-19. Αυτός ο αριθμός περιλαμβάνει έναν αριθμό θανάτων από άσχετα αίτια . Το CDC επίσης το 2023 συμβούλεψε τους πιστοποιητές θανάτων να συμπεριλάβουν το COVID-19 στα πιστοποιητικά ακόμη και αν οι θάνατοι συνέβησαν χρόνια μετά τη μόλυνση από τον COVID-19.

«Ακολουθούν ακριβώς την αντίθετη προσέγγιση στους θανάτους από τον COVID! Κάθε θάνατος μετά από ένα τεστ ήταν θάνατος από COVID. Κανένας θάνατος μετά από εμβόλιο δεν είναι θάνατος από εμβόλιο!». είπε ο Δρ Κρεγκ. Και αναρωτήθηκε τι άλλο θα χρειαζόταν για να παραδεχτεί το CDC ότι τα εμβόλια έχουν προκαλέσει θανάτους που σχετίζονται με μυοκαρδίτιδα.

Ακόμα δεν ακούσαμε κάτι για ευθύνες, στον οργανισμό που υποτίθεται θα έπρεπε να ξέρει απο πρώτο χέρι, αυτά που ξέραμε εμείς… εκτός κι αν μας πουν κάποια στιγμή, όπως η συμμορία της ΝΔ: πως όλοι φταίμε και για το έγκλημα και για την συγκάλυψη του εγκλήματος!


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.