Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ο βρυκόλακας Κλάους Σβαμπ...Μαζευει υπογραφες, πεθαινει ! ! !

 Θεία Δίκη...

Ο βρυκόλακας Κλάους Σβαμπ εισήχθη εκτάκτως σε νοσοκομείο...



Ο Κλάους Σβαμπ ο Γερμανός με καταγωγή απο την Ελβετία ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, αρχιτέκτονας της μεγάλης επανεκκίνησης και των μνημονίων που κατέστρεψαν τους λαούς, ίσως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη. Όπως αναφέρεται ο Σβαμπ είσήχθη επειγόντως σε νοσοκομείο λόγω έκτακτου γεγονότος και η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται καλή.

Ο Σβαμπ γεννήθηκε στο Ράβενσμπουργκ.

Οι γονείς του είχαν μετακομίσει από την Ελβετία στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Τρίτου Ράιχ, προκειμένου ο πατέρας του να αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή στην Escher Wyss AG.

Είναι πολίτης της Γερμανίας, αν και έχει τρεις Ελβετούς παππούδες και δύο Ελβετούς αδελφούς.

Ο Σβαμπ είναι παντρεμένος από το 1971 με τη Χίλντα Σβαμπ, πρώην βοηθό του.

Ο γάμος έγινε στην Κοιλάδα του Σέρτιγκ, στην Ελβετία, σε εκκλησία Μεταρρυθμιστών.

Οι Σβαμπ έχουν δύο ενήλικα παιδιά, τη Νικό και τον Ολίβιε. Η Νικόλ Σβαμπ είναι συνιδρύτρια του προγράμματος για την ισότητα των φύλων.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.