Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Αδιανόητες δήλωσεις συνήγορου κατηγορουμένου στη δίκη της 12χρονης...



Αδιανόητες δήλωσεις συνήγορου κατηγορουμένου στη δίκη της 12χρονης για δεύτερη φορά!
Η εισαγγελέας της δίκης για την υπόθεση του Κολωνού επικρίθηκε επειδή ζήτησε την απαλλαγή του 55χρονου Ηλία Μίχου για τρία από τα τέσσερα βαριά αδικήματα που αντιμετωπίζει, ανάμεσά τους και αυτό του βιασμού του ανήλικου κοριτσιού, αλλά και επειδή πρότεινε την πλήρη ενοχή της μητέρας της ανήλικης.
Υπενθυμίζουμε πως η Βάσω Πανταζή συνήγορος κατηγορουμένων μιλώντας στο ΟΡΕΝ είπε «δυστυχώς το κοριτσάκι είχε επιλέξει μια συγκεκριμένη στάση ζωής για να επιβιώσει», αυτό που ακούστηκε τότε είχε προκαλέσει σάλο σε δημοσιογράφους και στα κοινωνικά δίκτυα.
Τώρα έχουμε ακόμη χειρότερη δήλωση απο δεύτερη γυναίκα συνήγορος υπεράσπισης του Πακιστανού κατηγορούμενου, είπε για την 12χρονη πως όλα τα έκανε με την θέληση της!
Μάλιστα για τον δεύτερο κατηγορούμενο που υπερασπίζεται, είπε πάλι κάτι που δεν “στέκει”, ούτε νομικά, ούτε λογικά. Είπε πως ο δευτερος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης έχει διαφορετικό σεξουαλικό προορισμό… κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι για το επίπεδο της δικαιοσύνης στην Ελλάδα.


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.