Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Μας τρελαvες ΑΕKΑPΑ ! ! ! Ακoμn παραμιλoυv οι Nαζi τnς Kρoατiας....

Μια βραδιά βγαλμένη από τα όνειρα του κάθε οπαδού της ΑΕΚ! 



Η «Ένωση» επέστρεψε από την κόλαση στον... παράδεισο και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, έφερε τούμπα το ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και προκρίθηκε στα playoffs του Champions League (2-2)!

Ο «δικέφαλος» ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι, αλλά δέχθηκε ένα γκολ σε πολύ κρίσιμο σημείο, στο φινάλε του πρώτου μέρους από τον Σούταλο και ένα στο 65’ από τον Λιούμπισιτς, δείχνοντας σημάδια πως δεν υπάρχει επιστροφή.

Ωστόσο, ο... Θεός της Αεκαρας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και επεφύλασσε ένα φινάλε βγαλμένο από παραμύθι. 

Ο Αραούχο έκανε το 1-2 στο 92’, δίνοντας στην ομάδα του το «μαξιλαράκι» της παράτασης και στο 90’+10’, ο πρώην αρχηγός των πρωταθλητών Κροατίας, Ντομαγκόι Βίντα ακολουθήσε τη φάση από το χαμένο πέναλτι του Λιβάι και με κεφαλιά νίκησε τον Λιβάκοβιτς, στέλνοντας άπαντες στην Αγιά Σοφια στον... έβδομο ουρανό.

Συγκλονιστικός ο «Τσίνο» αλλά και ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη λήξη, οι οποίοι αφιέρωσαν το γκολ στον αδικοχαμένο Μιχάλη. 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.