Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Έxoυν απoθρασυvθεi...

Έκλεισαν το δρόμο οι λ@θρομουσουλμάνοι στον Έβρο....

Κάνουν ότι γουστάρουν με θεατή την κυβέρνηση Μητσοτάκη....



Έχουν αποθρασυνθεί πλέον οι λαθρομετανάστες και μετά το εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο χωριό Κυριακή Σουφλίου, όπου δύο νεαροί έδεσαν και λήστεψαν 69χρονη στέλνοντας την στο νοσοκομείο, εδώ και λίγη ώρα έχουμε νέα πρόκληση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, αφού αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν δύο διακινητές που κινούνταν στην περιοχή με αυτοκίνητα, λαθρομετανάστες που προφανώς πέρασαν από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του ποταμού Έβρου χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, απέκλεισαν τον δρόμο μεταξύ Δαδιάς και Γιαννούλη στον δήμο Σουφλίου. Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής που έτυηχε να περνούν από εκεί πηγαίνοντας για αγροτικές εργασίες, αναγκάστηκαν να αλλάξουν διαδρομή.

Στο σημείο κατευθύνθηκαν μεγαλύτερες δυνάμεις της Συνοριοφυλακής και της Αστυνομίας γενικότερα, σύμφωνα με όσα έχουμε καταφέρει να μάθουμε ως αυτή την στιγμή, προκειμένου να τους συλλάβουν όλους. Όμως το περιστατικό έγινε γνωστό στα γύρω χωριά αλλά και την πόλη του Σουφλίου, αυξάνοντας τόσο την ανησυχία για τα τελευταία περιστατικά, όσο και την αγανάκτηση του κόσμου.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.