Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Σαv σnμερα τoυς εκαψαν ζωvταvoυς και οι φovιαδες κυκλoφoρoυv ελευθερoι....

Αυτους γιατι κανεις δεν τους συλλαμβανει;

Αααα ναι ξεχασα....

Οι Αριστεροι ειναι υπερανω των νομων....



Σαν σημερα λοιπον, πριν 13 χρόνια

Η συμμορία του Πέτρου Κωνσταντίνου και λοιπών αριστερών ορφανών του Στάλιν όχι μόνο βάζουν φωτιά στο υποκατάστημα της ΜΑΡΦΙΝ αλλά εμποδίζουν και την Πυροσβεστική να πλησιάσει... (υπήρξαν φωτο και βίντεο που το αποδείκνυαν)

Νεκρές δύο γυναίκες κι ένας άντρας, Στην κοιλιά της μίας γυναίκας νεκρό ένα αγέννητο μωρό που θα ήταν έφηβος 13 ετών σήμερα.

Μετά από αναβολές επί αναβολών η "αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη" επι ημερών ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ΝΔ, δεν βρηκε "κανέναν ένοχο"!

Κανείς δεν πλήρωσε αυτο τό έγκλημα!

Δεν υπήρχαν ατράνταχτα στοιχεία λέει...

Μόνο που υπήρχαν τέσσερις νεκροί... που δεν τους σεβάστηκε κανείς... ούτε η Δικαιοσύνη!

Στην θέση εκεί τοποθετήθηκε μια πλακέττα με τα ονόματα τους που όμως δεν λέει "Δολοφονήθηκαν υπό "νεο-κομμουνιστοσυμμοριτών"...

Κωνσταντίνος Δημητριάδης

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.