Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Δεiτε τi λεει ο Στρατnγoς για το κoμμα ΝlΚΗ...Μnv ακoυτε μοvo τoυς τnλεπαπαγαλoυς!



Η Νίκη είναι χριστιανικό πατριωτικό κόμμα. Θέλει τη συνεργασία με τον αληθινό Θεό και όχι με αυτόν που θέλει να κατασπαράξει τις ψυχές μας. Μέλη της Νίκης είναι όχι μόνο επιστήμονες, ανώτατοι αξιωματικοί, που διαθέτουν εμπειρία, γιατροί, δικηγόροι κλπ, αλλά και απλοί στρατιώτες και απλοί άνθρωποι, οι οποίοι διακατέχονται από πίστη στον Άγιο Θεό και αγάπη για την πατρίδα. 

Η Νίκη ήρθε να αντιστρέψει την φθίνουσα πορεία που χάραξαν ξένα συμφέροντα εναντίον της χώρας. Ήρθε να δημιουργήσει ένα υγιές οικογενειακό και πατριωτικό περιβάλλον. Αγωνίζεται για ένα πραγματικά ανεξάρτητο κράτος, ισχυρό, φιλειρηνικό. Τα μέλη της Νίκης θέλουμε να είμαστε σύμμαχοι και όχι δούλοι των συμμάχων. 

Οι προπάτορες μας υπήρξαν λαμπρά παραδείγματα αγωνιστικότητας, σωφροσύνης και δικαιοσύνης. Δυστυχώς, τους είδαμε και τους μάθαμε όλους όσοι ήθελαν τη συνεργασία ακόμη και με τον αντίδικο διάβολο, όπως οι ίδιοι δημοσίως δήλωσαν. Ο ελληνικός λαός ξύπνησε και δεν θα τους περάσει. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στη Νίκη, ο κάθε ένας στο μέτρο του δυνατού μπορεί να βοηθήσει. Όλοι μαζί θα ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα. 

Προχωρούμε δυναμικά για την Ελλάδα που ονειρεύτηκαν και έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοί μας, για την Ελλάδα που έδωσε τα φώτα στην οικουμένη. Για την ευημερία της χώρας μας θα προχωρήσουμε στην ενίσχυση της αγροτικής ανάπτυξης, της κτηνοτροφίας, την ανάδειξη των μνημείων και των αρχαιολογικών χώρων. Η Νίκη θα φροντίσει να ενισχύσει τις επιχειρήσεις, την οικονομία, να εκμηδενίσει την ανεργία, να τονώσει τον Τουρισμό, την εθνική οικονομία. 

Θα επιδιώξει να προχωρήσει η χώρα μας στην εξόρυξη και όχι στην παράδοση του ορυκτού πλούτου για το συμφέρον του λαού μας. Με τις πολιτικές τους, μέχρι τώρα, οι πολιτικοί κατάφεραν τον αποχρωματισμό της νεολαίας και υπονόμευσαν το μέλλον της χώρας. Κατέστρεψαν την παιδεία, διέλυσαν την οικογένεια και έβαλαν την πατρίδα μας σε περιπέτειες. Χειραγώγησαν τη δικαιοσύνη όπως και μόνοι τους με περισσό θράσος το διακηρύσσουν. 

Κατέστειλαν τις αθρόες συγκεντρώσεις-διαμαρτυρίες των Ελλήνων Πατριωτών για τα εθνικά θέματα και προέβησαν σε υποχρεωτικότητες. Η Νίκη ακολουθώντας την σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη εγγυάται την ανθρώπινη τιμή και αξιοπρέπεια. Τα μέλη της Νίκης δεν θα επιτρέψουν την καθ' οιονδήποτε τρόπο σκλαβιά της ανθρώπινης ύπαρξης. 

Η Νίκη είναι αντίθετη στα μέτρα υποχρεωτικότητας που θέλουν να επιβάλλουν άλλα κόμματα. Η Νίκη ήρθε να κηρύξει την Αλήθεια, να υπενθυμίσει τα χρηστά ήθη στον λαό, να περιβάλει με αγάπη παιδιά μας και να τα κρατήσει στην πατρίδα μας. 

Να γυρίσει τους επιστήμονες στη χώρα μας. Να δώσει τα χρήματα στον λαό και όχι στα φερέφωνα των πολιτικών, τους ελεγχόμενους από αυτούς δημοσιογράφους. 

Η Νίκη έχει την ευλογία του Θεού και με αγνά πατριωτικά αισθήματα ο ελληνικός λαός όχι μόνο θα την βάλλει στη Βουλή με την ψήφο του αλλά θα της δώσει την δύναμη να υλοποιήσει το πρόγραμμά της.

Δημήτρης Καραισκος

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.