Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Αυτoi οι 143 Πρoεδρoι, μιλoυv για ΕNΩΣH αλλα...oλoι θελoυv vαvαι Aρχnγoi !

Γιατι θελουν ναναι Αρχηγοι;

Για τα λεφτα της επιχορηγησεως, αν πιασουν το 1,5%...



Φίλοι μου επειδή θέλω να σας βάλω σε σκέψεις για να πάρετε πλέον σοβαρά, ποιους πιστεύεται και ποιους ακολουθείτε...

Όσο πλησιάζουν οι κάλπες τόσο θα αρχίζουν οι φωνές των δήθεν "πατριωτών" για να ενωθούν όλοι μαζί. Φυσικά ο καθένας εννοεί πως όλοι οι άλλοι πρέπει να πάνε μαζί του!

Το 1,5% τους είναι υπέρ αρκετό για να αρχίσει να πέφτει το μεροκάματο που είναι περίπου 7.000 ευρώ το μήνα για όλη την τετραετία. Αυτός είναι ο σκοπός τους και όλα τα άλλα που λένε αφορούν "κουβέντες", μπας και ξεγελάσουν κανέναν ψηφοφόρο.

Δυστυχώς φίλοι μου αυτός είναι ο σκοπός τους και κάποιες κρατικές επιχορηγήσεις που θα πάρουν πιάνοντας το 1,5%..

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

Ασφαλώς και δεν θα σας πω εγώ τι θα ψηφίσετε, θα το βρείτε μόνοι σας, απλά προσέξτε πολύ και μην πιστεύεται όλα όσα σας λένε, για το πορτοφόλι τους αγωνίζονται...


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.