Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

ΑlΣXΟΣ....Αρvoύvται οι nθoπoιoi να δώσoυv παράστασn για τα παιδιά τωv Aστυvoμικώv ! ! !

Αδιανόητο: Ακύρωσαν θεατρική παράσταση σε παιδιά αστυνομικών λόγω του περιστατικού με τον 16χρονο γυφτο...



Ένα απίστευτο γεγονός αποκάλυψε σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ. 

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, το Σάββατο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μια παράσταση για τα παιδιά των αστυνομικών της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

Από το θέατρο ειδοποίησαν την υπεύθυνη ότι η παράσταση ακυρώνεται, με την αιτιολογία ότι οι ηθοποιοί αρρώστησαν με κορωνοϊό. 

Όμως, η κυρία με την οποία συνομίλησαν το έψαξε και ανακάλυψε πως η παράσταση της Κυριακής θα δοθεί κανονικά!

Όπως σημείωσε ο Πορτοσάλτε, έμαθαν από την Ένωση τελικά ότι αρνούνται οι ηθοποιοί να δώσουν παράσταση για τα παιδιά των αστυνομικών υπαλλήλων, με αφορμή το συμβάν με τον 16χρονο γυφτο.

Ο δημοσιογράφος δεν αποκάλυψε επίτηδες το όνομα της παράστασης, τόνισε όμως ότι αυτοί οι ηθοποιοί αν τους συμβεί ποτέ κάτι, ποιον θα καλέσουν;


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.