Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

ΜΕΛEΤΗ ΤΗΣ ΟΞΦΟPΔΗΣ: Ο ΚlΝΔΥNΟΣ ΕlΝΑΙ ΜΕΓΑΛYTΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΦEΛΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒOΛlΩΝ....

 Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ / ΩΦΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ σε νέους ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ...



#Η μελέτη υπεβλήθη τον Μάιο 2022, έγινε δεκτή τον Σεπτέμβριο 2022 και δημοσιέυθηκε τον Δεκέμβριο του 2022 στο παρακλάδι του Βritish Medical Journal , το Medical Ethics (Ιατρική Ηθική). Δηλαδή με καθυστέρηση μισού χρόνου! 

#Δεν κρατιέμαι να πω ότι η απαράδεκτη μελέτη των Τσιόδρα, Μαγιορκίνη, Παρασκευή που έσπευσαν πρώτοι να »αποδείξουν» ότι ο κορωνοιός Sars-Cov-2 προέρχεται από φυσική μετάλλαξη ιού της νυχτερίδα, υποβλήθηκε την μία ημέρα, εγκρίθηκε την επόμενη και δημοσιεύθηκε την μεθεπόμενη τον Ιανουάριο του 2020. Πάνω σε εκείνη βασίστηκε το παραμύθι ότι ο ιός δεν προέρχεται από το εργαστήριο της Wuhan…

#Η μελέτη της Οξφόρδης αποδεικνύει ότι το εμβόλιο προκαλει καθαρό κίνδυνο στους νέους 18-29 ετών!

-Για να προλάβεις μία νοσηλεία θα έχεις 18,5 άτομα με σοβαρές επιπλοκές, εκ των οποίων 1,5-6 μυοπερικαρδίτιδες που , οι περισσότερες, θα χρειαστούν νοσηλεία! ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

-Θα έχεις επίσης, για να προλάβεις μία νοσηλεία 1430- 4626 σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργεις βαρύτερες του επιπέδου 3, που δεν χρειάζονται νοσηλεία!

#Καταλάβατε γιατί η Ιατρική του ΑΠΘ έσπευσε , πανικόβλητη, να ανακαλέσει τον όρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού για να δώσουν εξετάσεις μαθημάτων οι φοιτητές!

#Φαντάζομαι ο Εισαγγελέας που με κάλεσε να δώσω εξηγήσεις γιατί σε ομιλία μου στα Γιαννιτσά, τον Σεπτέμβριο του 2021, είχα ταχθεί κατά του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ, γενικευμένου και άκριτου εμβολιασμού των παιδιών, να έχει πειστεί για την ορθότητα των όσων επιστημονικά, είπα. 

Υ.Γ. 1. Η θέαση και αυτής της ανάρτησης μου θα υποβαθμιστεί από τους πράκτορες που , προσέξτε, ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Ούτε τους έβαλε να παρακολουθήσουν την ομιλία μου στα Γιαννιτσά, ούτε να την απομαγνητοφωνήσουν (την έχω) , ούτε να με επισυνδέουν, ούτε να διαρεύσουν στα κανάλια ότι θα με διώξουν , μετά τον Κούβελα. Διότι είναι γνωστό ότι ο Μητσοτάκης δεν… παρακολουθεί!!!

Υ.Γ. 2. Ευχαριστώ τον δαιμόνιο Στέφανο Δαμιανίδη για την ανάδειξη του άρθρου. Μακάρι οι «προβεβλημένοι και οσφυκάμπτες» συνάδελφοι μου να διάβαζαν όπως αυτός. Θα διατηρούσαν, τουλάχιστον, την αξιοπρέπεια τους…

Δημήτριος Γάκης

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.