Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Ελευθερια λογου στο Twitter και...εγκεφαλικα με παρακρουσεις, που δεν θα υπαρχει λογοκρισια ! ! !

Αντε να γινει κατι παρομοιο και σε αλλες πλατφορμες κοινωνικής δικτύωσης...



Τρόμος έχει πιάσει τους Δημοκρατικούς και τους εξτρεμιστικούς κύκλους που ελέγχουν την κυβέρνηση Μπάιντεν από την απόκτηση του Twitter από τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ καθώς πλέον δεν θα υπάρχει λογοκρισία και θα ακούγονται οι αντίθετες απόψεις που είχαν «φιμωθεί» τα τελευταία χρόνια.

Ο Τ.Μπάιντεν εξαπέλυσε επίθεση κατά του δημοφιλούς μέσου και του Έλον Μασκ:

«Και τώρα για ποιο πράγμα ανησυχούμε όλοι: Ο Έλον Μασκ βγαίνει και αγοράζει μια επιχείρηση που εκτοξεύει ψέματα σε όλο τον κόσμο… Δεν υπάρχουν πλέον συντάκτες στην Αμερική. Δεν υπάρχουν συντάκτες. Πώς περιμένουμε από τα παιδιά να είναι σε θέση να καταλάβουν τι διακυβεύεται;».

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε ότι ο Μπάιντεν ήταν σαφής σχετικά με την ανάγκη μείωσης της ρητορικής μίσους και της παραπληροφόρησης.

«Αυτή η πεποίθηση επεκτείνεται στο Twitter, επεκτείνεται στο Facebook και σε κάθε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης όπου οι χρήστες μπορούν να παραπληροφορούν».

Με λίγα λόγια όποια άποψη είναι αντίθετη με την δική τους «βαφτίζεται» ως παραπληροφόρηση και άρα δεν πρέπει να ακουστεί.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Translate