Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Srbi i Rusi braća zauvek...Oι Σέρβoι θα αγωvιστoύν για τiς oρθoδoξες αξiες μαζi με την Pωσiα ! ! !



Εγκεφαλικα στους Ευρωπεους...

Η Σερβία ανακοίνωσε την έναρξη της στρατολόγησης εθελοντών για να βοηθήσουν τη Ρωσία

Το σερβικό κοινοβουλευτικό κόμμα Zavetniki ανακοίνωσε την έναρξη στρατολόγησης εθελοντών που θα σταλούν στην Ουκρανία για να πολεμήσουν στο πλευρό των ρωσικών και συμμαχικών τους δυνάμεων.

Η επικεφαλής του κόμματος, Milica Dzhurdzhevich, ανακοίνωσε ότι από τις 24 Σεπτεμβρίου, όλα τα τοπικά τμήματα του Zavetniki θα αρχίσουν να συντάσσουν λίστες όσων, σε εθελοντική βάση, αποφασίσουν να πολεμήσουν με όπλα στα χέρια τους για την απελευθέρωση του Ντονμπάς από τους Ουκρανούς.

“Οι Σέρβοι θα αγωνιστούν για τις ορθόδοξες αξίες” είπε η Τζούρτζεβιτς σε δήλωσή του.

Παράλληλα 116 επώνυμοι πολίτες της Σερβίας υπέγραψαν καταστατικό για την υποστήριξη της Ρωσίας στη σημερινή δύσκολη κατάσταση. Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ο Emir Kusturica, οι στρατηγοί Vladimir Lazarevich και Bozidar Delic, οι ακαδημαϊκοί Matia Bechkovic και Vasily Krestich και άλλοι…

Το έγγραφο σημείωσε τη σημασία της υποστήριξης της σερβο-ρωσικής αδελφότητας, με βάση την πνευματική ενότητα των λαών.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.