Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Poμπα ξεκoυμπωτn εκαvαv τnv διoρισμεvn Πρoεδρo μας οι Aμoργιαvoi...



«Θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν κάτοικοι και επισκέπτες της Αμοργού στην πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται για διακοπές στο νησί των Κυκλάδων.

Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου, σε πανηγύρι στα Κατάπολα αναρτήθηκε πανό από παρευρισκόμενους, στο οποίο αναγραφόταν «Ο Βιαστής είναι σπίτι του. 

Η Δημοκρατία διακοπές. Αλληλεγγύη στο Γ. Μιχαηλίδη», με τους διαμαρτυρόμενους πολίτες από τη μία να καταδικάζουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης τόσο για τον Δημήτρη Λιγνάδη, όσο και για τον -μέχρι προσφάτως- απεργό πείνας.

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.