Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Πρoσoχn ! ! ! Nέα απάτn με "δoλωμα" τo Ροwer Ρass...

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στους δικαιούχους μετά από καταγγελία για νέα απάτη με δόλωμα το Power Pass.



Οι πάσης φύσεως απατεώνες καραδοκούν, δοκιμάζουν νέες συνταγές και το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει πολύ ακριβά. Με την ευκαιρία, δείτε την οριστική ημερομηνία κατάθεσης των χρημάτων της επιδότησης του Power Pass.

Η καταγγελία αποκάλυψης της απάτης

Το απόγευμα της Τετάρτης (6/7), η εκπομπή Live News έφερε στο προσκύνιο μία καταγγελία απάτης με "δόλωμα" το Power Pass.

Εκεί που καθόταν αμέριμνη στο σπίτι της, στα Σεπόλια, το κινητό της τηλέφωνο άρχισε να χτυπά, με την προσπάθεια των απατεώνων να είναι διπλή.

Δόλωμα τα χρήματα του power pass που περιμένει και ήδη έχουν αρχίσει να καταβάλλονται σε ορισμένους. Μόνο που το συγκεκριμένο δίδυμο, το μόνο που ήθελε ήταν τους τραπεζικούς κωδικούς της γυναίκας για να αδειάσει τον λογαριασμό της.

Τις τελευταίες μέρες οι σχετικές καταγγελίες στην αστυνομία πληθαίνουν γεγονός που υφιστά την προσοχή σε όλους. Αφού το να δώσει κανείς τους τραπεζικούς του κωδικούς, τον βάζει αυτόματα σε απρόβλεπτες περιπέτειες.

Οι απόπειρες εξαπάτησης όλο και πληθαίνουν, με τους δράστες όπως φαίνεται να μην κάνουν ούτε… καλοκαιρινές διακοπές.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.