Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Πεθαivoυv καθε μεpα και καvεiς δεv τoλμαει vα πεi απo τi....

Μπορει η επιστημη, να μας πει απο τι πεθανε μια μουμια πριν 3000 χρονια, αλλα δεν μπορει να μας πει, οτι καποιος πεθανε απο το εμβολιο....



Κατέρρευσε λοιπον ξαφνικά εν ώρα εργασίας ένας 37χρονος δημοτικός Αστυνόμος στην Εορδαία.

Ο ίδιος βρισκόταν στο γραφείο του και εργαζόταν, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία. Αμέσως, ένας συνάδελφος του έσπευσε να του κάνει μαλάξεις και ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και «έσβησε».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 37χρονος αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδάκια, ενώ ο θάνατός του έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στη δημοτική Αστυνομία του Δήμου Εορδαίας.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.