Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Oi Pώσoι αιxμαλώτισαν Bρεταvoύς μισθoφoρoυς στην Mαριoυπoλn και ξεκαvαv αλλoυς 200 στo Λβiβ...

Πηγαν οι φλώροι να πολεμησουν τους Ρωσους...

Το αποτελεσμα ηταν αναμενομενο...



Ένταση ανάμεσα σε Βρετανία και Ρωσία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με τους Ρώσους να δημοσιεύουν εικόνες Βρετανών μισθοφόρων που αιχμαλωτίστηκαν στην Μαριούπολη και τον Βρετανό υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ να απειλεί με πόλεμο. 

Συγκεκριμένα οι Ρώσοι έδωσαν στην δημοσιότητα εικόνες Βρετανών μισθοφόρων που αιχμαλωτίστηκαν στην Μαριούπολη και υποτίθεται πως είναι «εθελοντές».

Mέχρι τώρα είναι γνωστό πως πολεμούν 20.000 μισθοφόροι από την Δύση, στην Ουκρανία και μάλιστα θεωρείται πως χειρίζονται πολλά από τα όπλα που έχουν αποστείλει ΗΠΑ και ΕΕ στο Κίεβο…



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.