Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

ΤΥXΑΙΟ; Συvελήφθn στη Pώμn ο ιδρυτnς της Fοrza Nuοva και επικεφαλnς του AΡF, με αφoρμή τα επεισoδια κατά του πιστoπoιητικoύ εμβoλιασμoύ...

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο....

Εθνικιστης ειναι.....

Χαλαει τα σχεδια της ΝΤΠ....



Συνελήφθη λοιπον στη Ρώμη ο ιδρυτής της Forza Nuova και επικεφαλής του APF , Roberto Fiore, με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στα πλαίσια διαδήλωσης κατά του πιστοποιητικού εμβολιασμού. 

Μαζί με τον Fiore, συνελήφθησαν και άλλα μέλη της Forza Nuova τα οποία συμμετείχαν στη μαζική αυτή διαδήλωση. 

Ταυτόχρονα, φαίνεται να έχουν κινηθεί ήδη διαδικασίες για να τεθεί εκτός νόμου η Forza Nuova. 

Όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι της Forza Nuova, “Ο λαός δεν έχει παρά να υπερασπιστεί τα δόντια και τα νύχια την ελευθερία του και σίγουρα το φοβισμένο σύστημα δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει με τη σύλληψη ορισμένων ηγετών μας. 

Ούτε η διάλυση της Forza Nuova θα μπορούσε να ανατρέψει την πορεία αυτού που συμβαίνει και θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες. 

Η βία προέρχεται από την εξουσία, ο λαός υπερασπίζεται τον εαυτό του γιατί έχει καθήκον να αντισταθεί. Μήνες ειρηνικών συγκεντρώσεων στις πλατείες δεν έχουν σταματήσει την επιταχυνόμενη εφαρμογή του Great Reset. 

Τώρα η μουσική έχει αλλάξει και ο μαέστρος και ο συνθέτης είναι απλώς οι άνθρωποι που αγωνίζονται. 

Από αύριο, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και μέχρι να αποσυρθεί οριστικά το πιστοποιητικό εμβολιασμού, η λαϊκή επανάσταση δεν θα σταματήσει την πορεία της, με ή χωρίς εμάς”.

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.