Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Παv. Στoκxόλμnς: Οι άvθρωπoι που θα λάβoυν αυτα τα σkευάσματα θα εxoυν σε oλη τους τη ζωn......

Μην περιμενετε αυτα να τα ακουσετε απ τους τηλεπαπαγαλους μας....



Φορείς των ιών Ebola και Marburg που βρέθηκαν σε  μια συγκλονιστική ερευνα του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης προμηνύουν δραματικές παρενέργειες στο προσεχές μέλλον στα σκευάσματα που δια της Βιας θέλουν να  μας τρυπήσουν..

Στην Επιστημονική μελέτη  αποκαλύφθηκε οτι η πρωτεΐνη ακίδα διεισδύει στον πυρήνα του Κυττάρου  και απενεργοποιούν την ικανότητα των κυττάρων να επιδιορθώνουν το DNA.

Αυτα τα σκευάσματα κατά του ιου διαγράφουν τα γονίδια που ειναι υπεύθυνα για την επιδιόρθωση του DNA για πάντα στους ανθρώπους!!

Αυτά αναγράφονται και στις πατέντες..Η διαγραφή μπορεί να προκαλέσει AIDS πήξη του αίματος θρομβώσεις και θρομβοεμβολές .χρησιμοποιούν τον αδενοιό 26 που διαγράφει το γονίδιο Ε1 στους ανθρώπους γνωστο και ως χρωμόσωμα Χ που απαιτείται για την επιδιόρθωση κατεστραμμένου DNA..Χωρίς αυτο το κύτταρο αυτοκτονεί .

Επίσης η διαγραφή του γονιδίου Ε1 προκαλεί  εμβρυική θνησιμότητα που σημαίνει ΜΟΝΙΜΗ στειρότητα .Ακομη προκαλεί έλλειψη οξυγόνου στο αιμα που οδηγεί σε ταχεία ανάπτυξη καρκίνων. 

Οι άνθρωποι που θα λάβουν αυτα τα σκευάσματα θα εχουν σε ολη τους τη ζωή χρόνιες ασθένειες και νευρολογική δυσλειτουργία χρόνιες λοιμώξεις και αναπηρίες και οτι δήποτε εχει να κάνει με δυσλειτουργίες του Νευρικού συστήματος.

Δειτε το βιντεο ΕΔΩ



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.