Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Σoκ στην Aυστρiα oριzovτιώθnκε μέσα στην Boυλn η μπoλιασμέvn Boυλευτivα...ΒΙΝΤΕΟ

Πόσους θα δούμε ακομα να πέφτουν σαν τα κοτοπουλα...

 

Σοκ στην Αυστρία από την λιποθυμία της βουλευτού Eva-Maria Holzleitner του κόμματος SPO κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο Βουλή.

Η νεαρή βουλευτής, μόλις 28 ετών, ενώ μιλούσε ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στο βήμα της Βουλής.

Είναι άγνωστο   με ποιο εμβόλιο ήταν εμβολιασμένη  ενώ  είχε εκφράσει την πλήρη υποστήριξή της στο πρόγραμμα των εμβολιασμών.

«Έχω πίστη στην επιστήμη. Ο σκεπτικισμός ότι μια γυναίκα μπορεί να υποστεί στείρωση μετά από τον εμβολιασμό της είναι πλήρως αβάσιμος. Έχουμε εμβολιαστεί. Ο εμβολιασμός είναι ζωτικής σημασίας για να θέσουμε την πανδημία υπό έλεγχο», είχε δηλώσει πρόσφατα. 






                                                                       Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.