Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Σε ρολο Λιτσας Πατερα ο Απερxoμεvος "Πpωθυπoυργoς": Τα άστρα είναι ευθυγραμμισμένα στην πορεία ανάπτυξης της οικονομίας...

Και που να σφιξουν οι ζεστες...



Ο Κουλης κατά την δευτερολογία του έκανε μία εξαιρετικά σημαντική αποκάλυψη, η οποία υπερβαίνει ακόμα και την τοποθέτηση του που τον καθιστά υποψήφιο για το νόμπελ ιατρικής, αναφορικά με τους ιούς που είναι ορατοί με γυμνό μάτι. Είπε συγκεκριμένα: «Όταν θα γίνουν οι εκλογές, σε δύο χρόνια, θα κάνουμε τη συνολική αποτίμηση για το πώς θα φέρουμε τη χώρα μας στον δρόμο της ανάπτυξης. Τα άστρα είναι ευθυγραμμισμένα στην πορεία ανάπτυξης της οικονομίας».

Δηλαδή ο Κουλης στο βήμα της Βουλής, στην ολομέλεια και σε συζήτηση επιπέδου πολιτικών αρχηγών, κάνει αναφορά στην οικονομία με όρους Λίτσας Πατέρα.

Αποδεικνύοντας πλέον ότι από το επίπεδο αναζήτησης Φου Μαντσού στο οποίο είχε ανέλθει τοποθετώντας πέτρινα βατραχάκια και χρυσό μοσχάρι στο γραφείο του, έχει αναβαθμιστεί υπερβαίνοντας το γήινο γίγνεσθαι, μιλώντας πλέον με το ίδιο το σύμπαν και όχι με κάποιον απλό Εξωγήινο από τον Υμηττό.

«Η Νέα Δημοκρατία που αντιπαλεύετε δεν υπάρχει, αντιπαλεύετε φανταστικούς ανεμόμυλους», είπε κλείνοντας την ομιλία του στον Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που ισχύει στο ακέραιο. Η Νέα Δημοκρατία όντως δεν υπάρχει. Έχει μετουσιωθεί σε κοσμική αστερόσκονη μαζί με το άυλο πνεύμα του Κουλη. Είναι αδύνατον να την αντιπαλέψουν κοινοί θνητοί…




πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.