Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

ΜΕΘ κοpoναϊού νοσοκoμείου Αγρινiου: Δεν τους ξεφυγε κανενας ! ! ! Απόλυτο ποσoστό θνnτότnτας, 100%.....

Συμπτωση; 

Αυτο θελετε να πιστεψουμε; 



Μέχρι σήμερα στη ΜΕΘ κορονοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου έχουν νοσηλευτεί 41 ασθενείς, από τους οποίους οι 38 είχαν χάσει τη ζωή τους στη μονάδα, ενώ ένας διακομίστηκε στη Θεσσαλία και άφησε την τελευταία του πνοή εκεί μετά από δύο ημέρες. 

Ο 40ος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί. Στη μονάδα πλέον νοσηλεύεται ένας ακόμη ασθενής σε κρίσιμη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο είναι το ποσοστό των θανάτων και στην κλινική κορονοϊού, όπου από τους 580 ασθενείς που νοσηλεύτηκαν μέχρι σήμερα, οι 61 έχασαν τη ζωή τους. Συνολικά σε ΜΕΘ και κλινική κορονοϊού οι νεκροί ανέρχονται συνολικά σε 101. Αριθμός ιδιαίτερα ανησυχητικός.

Ουσιαστικά πρόκειται για το απόλυτο ποσοστό θνητότητας, 100% στη ΜΕΘ, ενώ η θνητότητα αγγίζει το 17,2% στην κλινική κορονοϊού, τη στιγμή που σε άλλα νοσοκομεία η θνητότητα στην κλινική κορονοϊού είναι κατά μέσο όρο στο 2,5% και στις ΜΕΘ βρίσκεται περίπου στο 40%.

Παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το OPEN, κανένας ασθενής που μπήκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου με κορονοϊό, δεν βγήκε ζωντανός.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.