Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ΟΛΟΙ EΜΒOΛΙΑΣΜEΝΟΙ ! ! ! Θετικοί βρέθηκαν 41 γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο "Γεννηματάς"... (Τρεξτε να εμβoλιαστειτε)



Περισσότερα από 40 άτομα βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με όσα είπε η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας και Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, 41 άτομα βρέθηκαν θετικά στον ιό, σε δυο κλινικές, οι οποίες και έκλεισαν.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκεται για 15 γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ οι υπόλοιποι είναι ασθενείς και συγγενείς που τους επισκέπτονταν.

Όπως είπε η κυρία Παγώνη, κανείς δεν μπορεί να πει, από πού ξεκίνησε η διασπορά, ενώ τα μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, είχαν εμβολιαστεί.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.