Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Έγκριτοι νομικοί από ολόκληρη την Ευρώπη αντιδρούν στα λαϊκά δικαστήρια που έστησε το Καθεστως της Ελλαδος...


O διακεκριμένος νομικός Carlo Taormina μιλαει για την άδικη και στημένη καταδίκη των Ελλήνων εθνικιστών

Έγκριτοι νομικοί από ολόκληρη την Ευρώπη αντιδρούν στα λαϊκά δικαστήρια που έστησε η χούντα Μητσοτάκη για να εξουδετερώσει πολιτικά και προσωπικά τους Έλληνες εθνικιστές....



Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του διακεκριμένου Ιταλού νομικού Carlo Taormina ο οποίος είναι ο Επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Νομικής Ομάδας που θα αποδομήσει την σκευωρία:

“Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, υπάρχουν πολιτικές δίκες. Αυτές οι δίκες σύμφωνα με τη λογική των “πολιτικά ορθών” πλήττουν άνδρες και γυναίκες που έχουν μια χριστιανική οπτική για την κοινωνία. 

Αν οι Εθνικιστες δεν ήταν ενάντια στην παράνομη μετανάστευση, αν ήταν υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων ή αν αποτελούταν από μαρξιστές, δεν θα ήταν σε δίκη σήμερα.

Τα ανώτατα ευρωπαϊκά δικαστήρια θα πρέπει να ασχοληθούν με το ζήτημα , ώστε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το έλλειμμα δικαιοσύνης”.

“Appare con chiarezza che in Europa in questo momento vi siano processi di natura politica. Questi processi secondo la logica del politically correct colpiscono uomini e donne con una visione cristiana della società. Se Alba Dorata non fosse contraria all’immigrazione selvaggia, se si fosse schierata a favore dei matrimoni gay o se fosse ideologicamente marxista oggi non sarebbe sotto processo. Dovranno essere interessati i più alti consessi di giustizia europei per poter uscire da questa eclisse della giustizia”.

Carlo Taormina

Δικηγόρος 

Καθηγητής Ποινικού Δικαίου 

Επικεφαλής Ευρωπαϊκής Νομικής Ομάδας


Ποιος είναι ο Carlo Taormina

Γεννημένος στη Ρώμη το 1940, ο Carlo Taormina είναι διάσημος Ιταλός πολιτικός και δικηγόρος. Αποφοίτησε από τη νομική σχολή του πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης και εργάστηκε ως δικηγόρος ενώ διετέλεσε και τακτικός ανακριτής. Ως δικηγόρος υπεράσπισης έχει ασχοληθεί με πασίγνωστες υποθέσεις όπως το μακελειό της Ustica καθώς,  η δολοφονία της Marta Russo, η δολοφονία του Carlo Giuliani κατά τη διάρκεια της Συνόδου G8 στη Γένοβα, υποθέσεις που αφορούν στην  Sacra Corona Unita καθώς και πλήθος άλλων υποθέσεων που έχουν συνταράξει την ιταλική κοινή γνώμη. Παράλληλα, ο Taormina ασχολείται και με την ακαδημαϊκή του καριέρα, αφού από το 1975 είναι καθηγητής ποινικής δικονομίας σε ιταλικά πανεπιστήμια.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.